Visa alla bilder

Volvo 744 GL 2.3 — 1988

Snygg svensk klassiker i fint skick och låg mätarställning.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Fin 744 med låg körsträcka som är nyservad och går mycket fint. Få anmärkningar på utseendet."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
65 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13898
JÖNKÖPING
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Fin 744 med låg körsträcka som är nyservad och går mycket fint. Få anmärkningar på utseendet."

Beskrivning

Bilen är i ett otroligt fint originalskick endast 2 brukande ägare bilen ställdes in i ett varmgarage i en villa 1995 där står bilen i 25 år till 2020 utan att användas . Original lack i fint skick, passagerarsätet och baksätet ser knappt använt ut. Bilen är helt körklar för sommarens utflykter, ny besiktigad i maj i år, ny servad, nya bromsar och ny kamrem 11066 mil på mätaren. Säljes för att det finns för många andra fordon i samlingen.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1988/1988 
 • Första registreringsdatum
  1988-08-04 
 • Avläst mätarställning
  110660 km 
 • Kw / hk
  85 / 116 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ej testad av BWA men är nyligen servad med kamremsbyte och går mycket bra.

 • Skick interiör:

  Inredning i toppskick, man undrar om det har suttit någon i baksätet.

 • Skick exteriör:

  Originallack i fint skick med få bruksspår. Fälgar som nya. Lite trasig i plasten höger bakre stötfångare.

 • Skick helhet:

  En mycket trevlig svensk hobbybil som är klar för sommarens utflykter, är utrustad med dragkrok så det är OK att hänga på husvagnen.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-09-08
Ursprungsbesiktning: 1988-04-13 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1988-08-04
Senast godkända besiktning: 2021-05-18
Besiktigad tom: - 2023-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 7

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Jönköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG