Om oss

Bilweb Auctions AB är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar, entusiastbilar och sportbilar. Vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en unik plattform att köpa och sälja samlarbilar. För en lyckad affär det viktigt att både säljare och köpare är nöjda. Det är därför av stor vikt att bilarna beskrivs så korrekt och rättvisande som möjligt. Försäljningsobjekten bedöms av värderingsmän efter det att säljaren i detalj fyllt i ett noga utarbetat formulär som är speciellt framtagen för samlarbilar. Testen i kombination med omfattande bildmaterial och dokumentation ger en objektiv och utförlig beskrivning av fordonet och skapar förutsättningar för köpare att tryggt kunna bjuda och köpa sin nya samlarbil.

Bilweb Auctions AB marknadsplats med onlineauktioner för klassiska bilar är öppen för alla. Så oavsett om du har en bil eller en hel samling så är du välkommen. Klicka på länken för att anmäla bil till auktion.

Vi som ligger bakom Bilweb Auctions och våra medarbetare har ett mycket stort bilintresse och flera samlar själva på veteran- och hobbybilar. Vi har också drygt 20 års erfarenhet av bilauktionsverksamhet, då Michael Luft, Jan Byström, Hans Edvardsson och Krister Cervin grundat och utvecklat KVD-Kvarndammens bilauktioner under 1990- och 2000-talet.

Medarbetare
Favoritbil
Befattning
E-post
Jan Byström
MG TF 1954
VD
Michael Luft
VW 1200 1955
Värderingsman
Jens Hasselholm
nissan 2000 gtx
Värderingsman
Mathias Björkman
Lotus Super 7
Marknad
Hans Edvardsson
VW 1303 Cab 1976
IT
Krister Cervin
Porsche 911 1986
Värderingsman
Madeleine Svensson
Aston Martin DB9
Kundtjänst

Varmt välkomna till en rolig bilaffär på Bilweb Auctions

Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG