Om oss

Vi som ligger bakom Bilweb Auctions och våra medarbetare är mycket bilintresserade och flera av oss samlar på veteran- och hobbybilar. Vår vision är att erbjuda den bästa marknadsplatsen för entusiastfordon där både säljare och köpare är nöjda och trygga. Vi har mer än 20 års erfarenhet av bilauktionsverksamhet, då Michael Luft, Jan Byström, Hans Edvardsson och Krister Cervin grundat och utvecklat KVD-Kvarndammens bilauktioner under 1990- och 2000-talet.

Bilweb Auctions är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar där vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en trygg och säker plattform att köpa och sälja samlarbilar.

Nu har vi sålt fler än 3000 samlarbilar- och motorcyklar från svenska museum, samlare och bilentusiaster sedan starten 2017. Vi har över 15 000 registrerade köpare från hela världen.

För en lyckad affär är det viktigt att både säljare och köpare är nöjda. Vi lägger stor vikt vid att beskriva bilarna så korrekt och rättvisande som möjligt. Våra experters översyn, professionella fotografering och dokumentation ger en objektiv och utförlig beskrivning av fordonet. Detta skapar rätt förutsättning för en trygg affär.

Varmt välkomna till en rolig bilaffär på Bilweb Auctions.

Jens Hasselholm
Drift & auktionsansvarig
Mathias Björkman
Marknad
Johan Ålander
Värderingssamordnare
Michael Luft
Museum & samlingar
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Rickard Dahl
Kundtjänst
Peter Sundfeldt
Värderingsman väst
Shaun Major
Värderingsman väst / Export
Ted Gryth
Värderingsman syd
Lennart Ström
Redaktör
Ulf Olsson
Värderingsman
Mårten Carlsson
Värderingsman / Redaktör
Nisse Brandt
Värderingsman öst

Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG