Om oss

Vi som ligger bakom Bilweb Auctions och våra medarbetare är mycket bilintresserade och flera av oss samlar på veteran- och hobbybilar. Vår vision är att erbjuda den bästa marknadsplatsen för entusiastfordon där både säljare och köpare är nöjda och trygga. Vi har mer än 20 års erfarenhet av bilauktionsverksamhet, då Michael Luft, Jan Byström, Hans Edvardsson och Krister Cervin grundat och utvecklat KVD-Kvarndammens bilauktioner under 1990- och 2000-talet.

Bilweb Auctions är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar där vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en trygg och säker plattform att köpa och sälja samlarbilar.

Nu har vi sålt fler än 4000 samlarbilar- och motorcyklar från svenska museum, samlare och bilentusiaster sedan starten 2017. Vi har över 25 000 registrerade köpare från hela världen.

För en lyckad affär är det viktigt att både säljare och köpare är nöjda. Vi lägger stor vikt vid att beskriva bilarna så korrekt och rättvisande som möjligt. Våra experters översyn, professionella fotografering och dokumentation ger en objektiv och utförlig beskrivning av fordonet. Detta skapar rätt förutsättning för en trygg affär.

Varmt välkomna till en lyckad bilaffär på Bilweb Auctions.

Pontus Bärnarp
VD
Jens Hasselholm
Drift & auktionsansvarig
Mathias Björkman
Marknad
Jan Byström
Ekonomi
Johan Ålander
Värderingssamordnare
Michael Luft
Museum & samlingar
Rickard Dahl
Kundtjänst
Per-Åke Fröberg
Redaktör
Mikael Johnn
Besiktningsman
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Shaun Major
Besiktningsman
Ted Gryth
Besiktningsman
Tore Thallaug
Besiktningsman
Ulf Olsson
Besiktningsman
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Nisse Brandt
Besiktningsman
Mathias Casserlund
Besiktningsman
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Ida Johansen
Auktionshandläggare

Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG