Om oss

Bilweb Auctions AB är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar, entusiastbilar och sportbilar. Vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en unik plattform att köpa och sälja samlarbilar. För en lyckad affär det viktigt att både säljare och köpare är nöjda. Det är därför av stor vikt att bilarna beskrivs så korrekt och rättvisande som möjligt. Försäljningsobjekten bedöms av värderingsmän efter det att säljaren i detalj fyllt i ett noga utarbetat formulär som är speciellt framtagen för samlarbilar. Testen i kombination med omfattande bildmaterial och dokumentation ger en objektiv och utförlig beskrivning av fordonet och skapar förutsättningar för köpare att tryggt kunna bjuda och köpa sin nya samlarbil.

Bilweb Auctions AB marknadsplats med onlineauktioner för klassiska bilar är öppen för alla. Så oavsett om du har en bil eller en hel samling så är du välkommen. Klicka på länken för att anmäla bil till auktion.

Vi som ligger bakom Bilweb Auctions och våra medarbetare har ett mycket stort bilintresse och flera samlar själva på veteran- och hobbybilar. Vi har också drygt 20 års erfarenhet av bilauktionsverksamhet, då Michael Luft, Jan Byström, Hans Edvardsson och Krister Cervin grundat och utvecklat KVD-Kvarndammens bilauktioner under 1990- och 2000-talet.

Medarbetare
Favoritbil
Befattning
E-post
Jan Byström
MG TF 1954
VD
Jens Hasselholm
Jaguar Mk 2
Kundtjänst
Jan Byström
MG TF 1954
Värderingssamordnare
Jens Hasselholm
Nissan 2000 GTX
Förordnad värderingsman
Peter Sundfeldt
Aston Martin DB7
Värderingsman väst
Shaun Major
Renault Alpine A110
Värderingsman väst / Export
Ted Gryth
Triumph TR3
Värderingsman öst och syd
Johan Ålander
Värderingsman mitt och norr
Lennart Ström
Austin Healy 3000
Redaktör
Ulf Olsson
Volvo ÖV4
Värderingsman
Mårten Carlsson
Värderingsman / Redaktör
Michael Luft
VW 1200
Förordnad värderingsman museum och samlare
Mathias Björkman
Lotus Super 7
Marknad
Pontus Bärnarp
Corvette stingray 1976
IT

Varmt välkomna till en rolig bilaffär på Bilweb Auctions

Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG