Visa alla bilder

SAAB 9-3 2.0T Vector cabriolet — 2005

En Saab 9-3N cabriolet i introduktionskulören Lime yellow och i toppskick, bara körd 3400 mil. Ser ut som och känns som ny bil!

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En exceptionellt fin bil i skick närmast likvärdigt med ny. Inga stenskott ens."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
225 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13764
STENUNGSUND
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande SAAB 9-3 2.0T Vector cabriolet?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En exceptionellt fin bil i skick närmast likvärdigt med ny. Inga stenskott ens."

Beskrivning

Den här bilen har bara gått 3400 mil. Full servicedokumentation. Lackerad i Lime yellow - som bara fanns till cabrioletmodellen.
Motor: 2,0 Turbo
Det är en Vector, vilket var ett sportigare alternativ, snäppet under Aero. Det innebar i regel nedlackade kjolar, aluminiumdetaljer i inredningen och sportstolar.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2005/2005 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
  33600 km 
 • Kw / hk
  128 / 175 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Läder 
 • Färg
  Gul-grön metallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Perfekt fungerande i allt mekaniskt och elektriskt.

 • Skick interiör:

  Felfri.

 • Skick exteriör:

  Felfri, inga stenskott, inga repor, kofångare och lister 100% felfria.

 • Skick helhet:

  En oerhört fin bil som känns som en ny utvändigt och invändigt.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-04-28
Ursprungsbesiktning: 2005-05-23 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2006-05-17
Senast godkända besiktning: 2020-04-29
Besiktigad tom:- 2021-06-30
Årsskatt: 2582 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Fakta om modellen

Saabs cabrioletmodeller fick flytta runt en del. Från början gjordes dom hos Valmet i Finland. Andra generationens 9-3 cabriolet kom däremot från Magna-Steyr i Österrike. Mot slutet flyttades dock produktionen hem till Trollhättan men den allra sista årsmodellen 2012 sattes ihop i Nyköping.

Färgen #292 Lime Yellow kom för årsmodell 2004 och fanns ett par år framöver. Denna kulör var unik för just cabrioletmodellen.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Stenungsund

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734174990
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG