Visa alla bilder

Maico Blizzard M 250 247cc — 1954

En sportig Maico Blizzard med tankväska i ett bra bruksskick.

Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"En motorcykel i ett bra brukskick som regelbundet har använts på motorcykelträffar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
18 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13877
VALBO
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Maico Blizzard M 250?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"En motorcykel i ett bra brukskick som regelbundet har använts på motorcykelträffar."

Beskrivning

Detta är en välkänd Maico som gått MC-rallyt Valborundan ett flertal gånger. Maicofabriken grundades 1926 av bröderna Maisch i Pfaffingen, Tyskland. Tillverkningen upphörde 1983 efter det bytte företaget ägare ett antal gånger men inga större mängder motorcyklar tillverkades under denna period. Maico byggde framför allt mindre och lättare motorcyklar och scootrar. En av Maicos specialiteter var motocrosscyklar. I slutet av 1950-talet byggdes även ett mindre antal microbilar. Maico levererade också motorer till gokartar.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1954 
 • Första registreringsdatum
  1980-06-26 
 • Avläst mätarställning
  25179 
 • Kw / hk
  10 / 14 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Har körts regelbundet men är ej uppstartad vid fototillfället.

 • Skick exteriör:

  Mycket bra bruksskick.

 • Skick helhet:

  En Maico i ett bra mycket bra bruksskick. Ej uppstartad vid fototillfället men körd förra säsongen.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2003-05-05
Ursprungsbesiktning: 1980-06-26 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1980-06-26
Senast godkända besiktning: 2018-04-19
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Valbo

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Johan Ålander
+46 705-80 91 17
johan@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG