Visa alla bilder
Visa film

BMW 318i Baur cabriolet E30 — 1984

Välvårdat och lågmilat exemplar av en lika ovanlig som rolig lösning för frisk luft runt huvudet i en BMW E30.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Fräsch, ovanlig och välskött. En Baur-cabriolet är något för de som vet vad de vill ha."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
52 209SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13600
MÖLNLYCKE
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Fräsch, ovanlig och välskött. En Baur-cabriolet är något för de som vet vad de vill ha."

Beskrivning

Svensksåld och ovanlig. Den nuvarande ägaren har haft bilen sedan 2017 och valde modellen för en för honom viktig detalj; bilen är femsitsig. Han letade efter en entusiastbil, någon slags europeisk mellanklass-cabriolet och märkte att det det inte fanns många att välja på. Men en ovanlig Baur-cabriolet hamnade rätt.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1984/1984 
 • Första registreringsdatum
  1983-08-18 
 • Avläst mätarställning
  101 717 km 
 • Kw / hk
  75 / 102 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Tyg 
 • Färg
  Bronzitbeige-metallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Motor och låda är som så ofta BMW-trevliga i precision och känsla, om än här i en i lite mer diskret och blygsam version.

 • Skick interiör:

  Ren och fin inredning med en liten förslitningsskada på förarstolen och en liten skada på panelen höger bak. I övrigt har bilen en rejäl dokumentationshistorik, instruktionsbok och två nycklar.

 • Skick exteriör:

  I stort sett originallack med några små repor på framskärmarna, bilen är helt osvetsad. Suffletten har en lagning, plastrutan har någon spricka och är lite missfärgad, i övrigt är är targa-delen av taket och sufflettskyddet i fint skick.

 • Skick helhet:

  Fint helhetsintryck med en bra historik och en omtänksam nuvarande ägare.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2017-04-08
Ursprungsbesiktning: 1983-08-18 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1984-04-05
Senast godkända besiktning: 2021-03-17
Besiktigad tom: - 2023-03-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 16

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Mölnlycke

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG