Visa alla bilder

Volvo 480 ES — 1992

Lågmilat exemplar av Volvos holländska lilla sportcoupé. Välvårdat och trevligt skick, en bil för Volvosamlaren som går igång på alla modeller från tillverkaren.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Riktigt fin och representativ för modellen med alla detaljer i bra funktion."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
43 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12850
SANDARED
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
40 - 50 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Riktigt fin och representativ för modellen med alla detaljer i bra funktion."

Beskrivning

Den här bilen togs i trafik ett år efter nyleverans och har rullat i Västsverige hela tiden med samma ägare från 1992-2017. Nuvarande ägare har vårdat bilen i tre år.
Tidiga modeller av Volvo 480 ansågs ha många barnsjukdomar, men de sista åren fram till 1995 lär kvaliteten vara mycket bättre. 400-serien var också Volvos första framhjulsdrivna modell.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1992/1992 
 • Första registreringsdatum
  1993-08-24 
 • Avläst mätarställning
  88856 km 
 • Regnr
  PGP439 
 • Chassinummer
  EX183ENC577629 
 • Kw / hk
  80 / 110 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Tyg 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Den lilla Renault-fyran gör sitt bästa med 110 hästar, men den här bilens storheter är inte prestanda utan mer att vara ovanlig och ha en egensinnig formgivning. Oavsett, allt mekaniskt känns mycket bra och bilen har fått oljeservice mer regelbundet än fabriksrekommendationerna.

 • Skick interiör:

  Snygg, fräsch och hel inredning. All elutrustning fungerar felfritt.

 • Skick exteriör:

  Bra och felfri lack efter få ägare, få körda mil och bra vård. En av dekorlisterna vid förardörren är lite deformerad och hänger ut en bit, men i övrigt ger bilen ett mycket välvårdat intryck.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-08-07
Ursprungsbesiktning: 1993-08-20 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1993-08-24
Senast godkända besiktning: 2020-08-10
Besiktigad tom: 2021-10-31
Årsskatt: 1343 SEK
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning

För visning av fordonet kontakta handläggare Peter Sundfeldt

Mail: peter.sundfeldt@bilwebauctions.se
Telefon: +46 705 38 80 22

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning.
Vänligen boka tid genom att ringa till Peter Sundfeldt på telefon +46 705 38 80 22 eller maila till peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske senast fredagen den 2:a oktober 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG