Visa alla bilder

Ural IMZ 810310 Sidvagn 649cc — 1995

En MC man inte ser allt för ofta på svenska vägar.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Udda motorcykel i ett trevligt skick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
25 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15656
GÄVLE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Ural IMZ 810310 Sidvagn?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Udda motorcykel i ett trevligt skick."

Beskrivning

Den här Ural 810310 tillhör en motorcykelsamling. Nuvarande ägare köpte den från ett dödsbo där den inte brukats på många år. Motorcykeln har endast brukats i 1145 mil och den var senast i trafik 2013. En annorlunda motorcykel med sidovagn och kardandrift som behöver ut på vägarna igen.

Ural är en fantastisk sidovagnsmotorcykel med lång historia. Motorcykeln tillverkades för att användas året runt på alla underlag. Till motorcykeln fanns en mängd tillbehör och extrautrustning som gjorde körningen extra rolig.

IMZ Irbit Motorcykel Fabrik ligger i Irbit, en liten stad 250 km öster om Uralbergen i Sibirien. Sedan 1939 bygger fabriken sidovagnsmotorcyklar och är också den fabrik som tillverkat fabriksfärdiga sidovagnsmotorcyklar längst.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1995/1995 
 • Första registreringsdatum
  1997-06-25 
 • Avläst mätarställning
  11415 km 
 • Kw / hk
  26 / 35 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ej startad på grund av långt stillestånd. Behöver en uppstartsservice.

 • Skick exteriör:

  Originallack i bruksskick med spår av brukande. Torra spruckna gummilister.

 • Skick helhet:

  En Ural i ett bruksskick som behöver en översyn.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2013-06-20
Ursprungsbesiktning: 1995-07-11 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1997-06-25
Senast godkända besiktning: 2011-05-27
Besiktigad tom: 2013-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 4

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Gävle

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-03-16.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG