Visa alla bilder

Opel Commodore 2500S — 1969

Opel Commodore i ett lagom patinerat skick och sticker ut från mängden med sina ovanliga USA-lampor.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Bruksskick - en ovanlig överlevare"

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
37 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15868
YTTERHOGDAL
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Opel Commodore?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Bruksskick - en ovanlig överlevare"

Beskrivning

Commodore med få ägare, har brukas i princip av samma familj mellan 1973 och 2019. Kom att användas mer och mer sparsamt med åren. Sedan 1988 har den bara rullat 260 mil. Utrustad med USA-lampor. Dessa bilar såldes där genom Buick - originallampor finns. Är nybesiktigad. samtliga besiktningsprotokoll från 1969 och framåt finns samt original servicebok. Reservhjul och domkraft finns.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1969/1969 
 • Första registreringsdatum
  1969-01-01 
 • Avläst mätarställning
  54710 km 
 • Kw / hk
  85 / 116 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  textil 
 • Färg
  Mörkröd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen genomgick en smärre renovering 1983 då gjordes även motorn i ordning. Den går fint, allt elektriskt i ordning, alla mätare fungerar. Enda störande är ett ljud från bakvagnen.

 • Skick interiör:

  Komplett och i stort sett hel, här finns fläckar och några skavanker. Förarsätet slitet och lagat i kanten någon gångövriga säten utan större anmärkning. Innertak helt men lite smutsigt.

 • Skick exteriör:

  Omlackerad 1983 i originalkulör med hyfsat resultat, här finns lite rinn och andra imperfekter. Vinlytak helt fint och utan några tendenser till bubblor under. Lite rost har uppstått, lite i plåten under kofångare och ett hål finns i ena tröskeln. Krom och lister bra gummidetaljer blivit lite torra med åren. Utrustad med nya däck.

 • Skick helhet:

  Trevlig bil i ett lagom bruksskick, besiktigad för all framtid och fullt körbar. Här finna utrymme för att varsamt förbättra bilen efterhand.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2019-09-26
Ursprungsbesiktning: 1969-01-01 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1969-01-01
Senast godkända besiktning: 2019-09-24
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 5

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Ytterhogdal

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-05-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG