Visa alla bilder
Visa film

Chevrolet Standard Coach — 1933

Attraktiv och lättsam Chevrolet från ett intressant decennium för varumärket.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Snygg, körglad och fint fungerande trettiotalare."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
126 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14742
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Chevrolet Standard Coach?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Snygg, körglad och fint fungerande trettiotalare."

Beskrivning

På hösten 1933, den den 5:e september, registrerades den för första gången i Sverige. Den har några ägarbyten på sjuttiotalet och historiken verkar vara väldokumenterad för den som vill forska i arkiven. Den nuvarande ägaren blev med bilen för knappt ett år sedan som en tröst när en Volkswagen-affär inte blev av som det var tänkt.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1933/1933 
 • Första registreringsdatum
  1933-09-05 
 • Avläst mätarställning
  9413 
 • Kw / hk
  44 / 60 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Tyg 
 • Färg
  Mörkgrön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen känns förvånansvärt lättkörd, skön mekanisk känsla och hänger med fint i lugn landsvägstrafik. Startar lätt men vill gärna få lite arbetstemperatur innan man kör iväg.

 • Skick interiör:

  Ren och fräsch inredning, det känns nästan som om klädseln är en slags permanent överdragsklädsel. Vid ett par slitagehål ser det som en orörd klädsel undertill. Trevlig doft och fint innertak.

 • Skick exteriör:

  Snygg och trevlig tvåtonslackering i presentabelt skick, men med några små bubblor. Fint tak, bra krom och bra däck.

 • Skick helhet:

  Lättillgänglig och lagom trettiotalsfeeling i ett skönt skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2022-03-25
Ursprungsbesiktning: 1933-09-05 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1933-09-05
Senast godkända besiktning: 2021-09-10
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-19.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG