Visa alla bilder

Jaguar Mark 2 3.4 — 1966

En mycket stilig och tidlös svensksåld Jaguar MKII 3.4. Varje samlare behöver en!

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Klassisk 60-tals Jaguar med alla de rätta detaljerna: Ekerhjul, rött läder, trädetaljer och i silvermetallic. Bilen har varit en del av en klassisk bilsamling under de senaste 15 åren."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
205 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
11699
BORÅS
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Jaguar Mark 2?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Klassisk 60-tals Jaguar med alla de rätta detaljerna: Ekerhjul, rött läder, trädetaljer och i silvermetallic. Bilen har varit en del av en klassisk bilsamling under de senaste 15 åren."

Beskrivning

Denna Jaguar har varit utställd i Sparreholms Slotts bilmuseum under de senaste 16 åren. Bilen är svensksåld och levererades ny 1966 av Fredlunds bil i Stockholm. Bilen startar och går fint men behöver en fullservice/genomgång och besiktning hos bilprovningen innan den kan användas full ut. Bilen är mycket presentabel både på ut- och insidan.
Svensksåld som ny och lite körd, bara gått 5039 mil, vilket verkar stämma, gör den till ett mycket bra köp. (Sparreholms slott köpte bilen 2003 och då hade den gått 4900 mil.)

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1966/1966 
 • Första registreringsdatum
  1966-01-28 
 • Avläst mätarställning
  50396 km 
 • Kw / hk
  160 / 210 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinnklädsel 
 • Färg
  Silvermetallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen startar och går men behöver en genomgång/fullsevice och besiktning Kördes senast 2002 och har sedan dess inte brukats.

 • Skick interiör:

  Bra instrument bräda med fina träinlägg, bra mattor, innertak, dörrpaneler och fin läderinrendning me patina. Trevlig helhet, men kunde skulle bli ännu bättre efter en behandling av läderinredningen.

 • Skick exteriör:

  Delvis omlackerad för många år sedan, viss nyansskillnad finns. Bra glas, OK krom men mindre skador finns på stötfångare och takrails. Mindre rostangrepp skärmar och innerskärmar bak. Bra och snyggt bagageutrymme. Trots dessa anmärkningar ser bilen bra ut.

 • Skick helhet:

  Med en service och en polering blir bilen lätt en 3+. Lätt att hitta delar och då det finns massor av Jaguar klubbar över hela världen. Dessa bilar är en bra investering och ett nöje att både köra och äga.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2004-07-02
Ursprungsbesiktning: 1966-01-28 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1966-01-28
Besiktigad tom: 2004-08-31
Senast godkända besiktning: 2002-08-01
Körförbud: Ja
Skattebefriad: Ja
Årsskatt: -
Antal ägare: 7

Lagerort och visningsinfo

Välkomna på visning hos Gigalube/Bilweb Auctions i Sandared, Borås enligt nedan:
Måndag 6/5 - Onsdag 8/6 kl 09:00 - 15:00

Visningsadress: Domherrevägen 2, 518 32 Sandared

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning. Vänligen boka tid genom att ringa till Shaun Major på telefon +46 709 72 40 07 eller maila till shaun.major@bilwebauctions.se
Hämtning skall ske senast fredagen den 24:e maj. 

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När du ropat in ett objekt och reservationspris uppnåtts, vill vi att du deponerar hela köpesumman på vårt klientmedelskonto innan hämtning kan ske.
 • När du skall hämta ett inropat objekt vill vi att du synar detta noga (undersöker det). Anser du då att objektet inte motsvarar vår beskrivning behöver du inte fullfölja köpet. Istället återbetalas i detta läge deponerad köpesumma samt inropsavgift.
 • Om du ej synar/undersöker objektet på plats, debiteras inropsavgift, men du behöver ej fullfölja affären.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG