Visa alla bilder

Volvo S60 T5 — 2001

Första generationens S60 T5 med två ägare och en låg körsträcka i ett välvårdat skick.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välservad och mest regionalkörd, en andrabil i fint fungerande skick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
45 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15055
MJÖLBY
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volvo S60 T5?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välservad och mest regionalkörd, en andrabil i fint fungerande skick."

Beskrivning

Ägaren köpte bilen för tre år sedan av en äldre granne som hade slutat att köra på grund av sin ålder. Då hade bilen rullat runt 8000 mil och den har nu gått 13 700 mest körd som en andrabil. Bilen har snyggt och välvårdat yttre och är i ett fint mekaniskt skick utan varningslampor och fullt fungerande elutrustning. Soltaket är ett fint tillbehör. Körsträckan verifieras av serviceboken och det har bara varit två ägare.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2001 
 • Första registreringsdatum
  2000-12-15 
 • Avläst mätarställning
  137215 km 
 • Kw / hk
  184 / 250 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Ljusgrå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Den är underhållande att köra med den kraftiga T5-motorn och manuella växellådan, bilen har bra bromsar och vägegenskaper. Kamrem och vattenpump byttes vid 7 097 mil 2019 och allt fungerar felfritt. Fina hjul och däck. Strålkastarnas torkarblad saknas.

 • Skick interiör:

  Interiören är hel och ren, med säten i textil och vinyl. All el fungerar, inklusive fönster, säten, speglar och taklucka. Bra mattor och ett mindre märke på mittkonsolens armstöd.

 • Skick exteriör:

  Karossen är rak och fri från rost; lacken har några mindre stenskott men är annars i fint skick. Klarlacken på ytterspeglarna har slitits bort och den bakre grå plasten på stötfångaren är matt med små repor.

 • Skick helhet:

  Välvårdad och underhållen T5:a, två brukande ägare och fin historik.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2021-08-02
Ursprungsbesiktning: 2000-12-08 (EEG) (Ombes:20040401)
Datum i trafik första gången: 2000-12-15
Senast godkända besiktning: 2021-10-27
Besiktigad tom: 2022-12-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Mjölby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG