Visa alla bilder

Saab 96 V4 — 1973

Mycket välvårdad V4:a som går alldeles utmärkt.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Trevlig V4 i bra skick, ej rostig men har några yttre skavanker. Maskinellt går den mjukt och fint med fungerande frihjul, bromsarna tar bra. Original inredning i oslitet och bra skick. Ser inga omedelbara åtgärder som behövs utan den är körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
49 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15122
ÅHUS
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Saab 96?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Trevlig V4 i bra skick, ej rostig men har några yttre skavanker. Maskinellt går den mjukt och fint med fungerande frihjul, bromsarna tar bra. Original inredning i oslitet och bra skick. Ser inga omedelbara åtgärder som behövs utan den är körklar."

Beskrivning

Bilen har haft ägare som har hållt den i fint skick genom åren och skött den väl. Det finns skavanker med inte av allvarlig karaktär. Den är mycket trevlig att köra och har nog inte rullat mer än 15000 mil. Dragkroken är ett praktiskt tillbehör på entusiastbilen då kan man ju även få med veteran moppen / mc:n till träffarna i sommar.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1973/1973 
 • Första registreringsdatum
  1972-11-16 
 • Avläst mätarställning
  49179 km 
 • Kw / hk
  48 / 65 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 4 vxl 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Gul 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Fungerar alldeles utmärkt mekaniskt, går mjukt och fint samt är lättväxlad. Bromsarna tar jämt och fint och den ger ett bra helhets intryck.

 • Skick interiör:

  Originalinredning i ett välbevarat oslitet skick.

 • Skick exteriör:

  En äldre omlackering som hållt sig bra men har en del skavanker bland annat höger bakskärm och vänster dörr mm. Krom, däck och fälgar i fint skick.

 • Skick helhet:

  Trevlig V4:a färdig att ta ut på sommarens äventyr.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2019-02-15
Ursprungsbesiktning: 1972-11-08 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1972-11-16
Senast godkända besiktning: 2021-06-30
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 10

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Åhus

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG