Visa alla bilder

Rolls Royce Silver Spur V8 6.75 (Oregistrerad) — 1984

Vacker bil som importerats från USA för 8 år sedan. Startar och går men har stått still länge. Säljs oregistrerad, medföljer kopia på amerikanskt regbevis och tullhandlingar. Finns ej original Title.

Michael Luft
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen kom till Sverige 2014 och har stått i garage sedan dess med startats med jämna mellanrum. Behöver service och en allmän tekniks koll efter längre stillestånd. Fin bil och fin inredning. Säljs oregistrerad men intullad."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
46 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15154
GÖTEBORG
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Rolls Royce Silver Spur?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Michael Luft
Förordnad värderingsman museum och samlare
Skicka E-post meddelande

"Bilen kom till Sverige 2014 och har stått i garage sedan dess med startats med jämna mellanrum. Behöver service och en allmän tekniks koll efter längre stillestånd. Fin bil och fin inredning. Säljs oregistrerad men intullad."

Beskrivning

Säljs som projektbil, för inregistrering eller eller reservdelar. Startar och går att köra. Låter bra i motorn och växlar fint. Bromsarna skrapar.
Karossen är omlackad, innan bilen kom till Sverige. Likaså är sätena omklädda i konstläder. Bra gjort. Mattor och innertak lite gulnat. Lite skav på dörrsidor. Osäker funktion på AC:n. Behöver en allmän teknisk koll och genomgripande service. Säljs oregistrerad som projektbil/reservdelsbil. Köparen får själv försöka registrera in bilen. Kopia på tillhandlingar och inköpskvitto samt Title finns. Men ej original amerikansk Title (har kommit bort i Sverige). Ursprungskontroll ej gjord. Bilen var registrerad i USA, i Las-Vegas fram till 2013.
Silver Spur är den lite längre modellen av Silver Shadow.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1984/1984 
 • Första registreringsdatum
  1984-01-10 
 • Avläst mätarställning
  176800 miles 
 • Kw / hk
  162 / 220 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Konstläder 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Startar lätt och går fint, men behöver nytt batteri och service samt bromsöversyn då den ej körts på åtta år.

 • Skick interiör:

  Normalt skick, nyomklädda säten. Lite solblekt matta och innertak. Skav på dörrsidor, se bilder.

 • Skick exteriör:

  Omlackad för 10 år sedan, bra gjort men lite tjockt med färg. Buckla under stötfångaren bak. Skav på kofångaren bak. Tröskellist saknas på högersidan.

 • Skick helhet:

  Bilen ser bra ut både på ut- och insidan. Trevlig modell. Köparen får själv kolla bilen och serva upp den. Amerikansk Title kan beställas ny i USA, med gamla kopian som underlag. Detta får köparen göra själv. Det kan ev. gå att göra ursprungskontroll och regga in bilen enbart på de kopior som finns. Köparen får kolla detta med Transportstyrelsen. Bilen intullad våren 2014 genom Scanlink i Göteborg. Hos dem har vi fått kopia på alla handlingar och svensk tullsedel med mera.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Göteborg

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Michael Luft
+46 708-20 21 13
michael@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG