Visa alla bilder

Morgan Plus 4 2,0 4-cyl — 1986

Vänsterstyrd svensksåld Morgan med pigg 2 liters motor som endast rullat 4181 mil. Få ägare och full historik.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen är i mycket bra skick, servad och körklar. Har haft få entusiastiska ägare som vårdat den väl. Set inget som behöver åtgärdas utan kommer att fungera utmärkt med normalt underhåll."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
290 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15125
TYRINGE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Morgan Plus 4?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen är i mycket bra skick, servad och körklar. Har haft få entusiastiska ägare som vårdat den väl. Set inget som behöver åtgärdas utan kommer att fungera utmärkt med normalt underhåll."

Beskrivning

Denna bil användes till typbesiktning av Wendels som var generalagent vid tiden och kördes sparsamt med i samband med det.
Andre ägaren körde även han mycket lite med bilen och då nuvarande ägarfamilj köpte den 1998 så hade den rullat 736 mil.
Hösten 1998 så skrevs bilen över på frun och kördes entusiastiskt sparsamt sommartid.
Under hela perioden från 1998 finns allt dokumenterat i en körjournal vad som är gjort vid bilen fram till idag.
Då frun tråkigt nog gick bort för något år sedan känner han att bilen används för lite och vill därför att någon ny entusiast tar över vårdnaden om denna klassiska sportvagn.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1986/1986 
 • Första registreringsdatum
  1986-08-27 
 • Avläst mätarställning
  41810 km 
 • Kw / hk
  90 / 122 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Mörkgrön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går mycket bra, nyservad och körklar.

 • Skick interiör:

  Välvårdad originalinredning med få spår av användande.

 • Skick exteriör:

  Originallack i bra skick, endast små skavanker vid höger framlykta. Krom, däck och fälgar utan anmärkning. Suffletten och sidorutorna i fint skick.

 • Skick helhet:

  Ett utmärkt tillfälle att investera i en härlig sportvagn från England med ratten på
  "rätt" sida. Körklar och färdig att använda till sommarens äventyr.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2019-09-30
Ursprungsbesiktning: 1986-08-25 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1986-08-27
Senast godkända besiktning: 2019-07-09
Besiktigad tom: 2021-07-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 4

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Tyringe

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG