Visa alla bilder

Mc Cormick International Harvester 434 traktor — 1969

Välskött traktor i fint orenoverat bruksskick, Bara körd 2400 timmar.

Michael Luft
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Traktorn användes senast 2018 utan anmärkning. Ser torr och fin ut på undersidan motor och kraftöverföring. Saknar batteri, så den blev inte provkörd vid fotograferingstillfället, men skall enligt uppgift från bekant till ägaren fungera mycket fint"

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
20 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15006
MJÖLBY
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Mc Cormick International Harvester 434?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Michael Luft
Förordnad värderingsman museum och samlare
Skicka E-post meddelande

"Traktorn användes senast 2018 utan anmärkning. Ser torr och fin ut på undersidan motor och kraftöverföring. Saknar batteri, så den blev inte provkörd vid fotograferingstillfället, men skall enligt uppgift från bekant till ägaren fungera mycket fint"

Beskrivning

Mycket välskött och fin traktor i de klassiska IH-färgerna rött och vitt. International 434 1969 i mycket gott skick. Utrustad med snökedjor.
Mätaren står på 2405 timmar. Alltid förvarad inomhus. 4 brukare. Ägd av samlare sedan 2017. Säljs åt dödsbo.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1969/1969 
 • Första registreringsdatum
  1969-11-03 
 • Avläst mätarställning
  2400 timmar 
 • Kw / hk
  29 / 43 
 • Drivmedel
  Diesel 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Röd / Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Utrustad med 2,5L 4-cylindrig dieselmotor på 43hk. Traktorn användes senast 2018 utan anmärkning. Ser torr och fin ut på undersidan motor och kraftöverföring. Saknar batteri, så den blev inte provkörd vid fotograferingstillfället. Spridarpumpen genomgången av den kända motorfirman Malte Månsson AB enligt dekal.

 • Skick interiör:

  Fin och hel instrumentering. Hela mätarglas och knappar, fin ratt. Genuin välbevarad förarmiljö.
  Något sliten förarsits.

 • Skick exteriör:

  GoodYeardäck runtom i fint skick. Snökedjor monterade. Fin lack som bara behöver en tvätt, eller en vaxning. Originaldekaler på motorhuv och i förarmiljön.

 • Skick helhet:

  Bra helhetsintryck, orenoverat och fint originalskick

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2004-03-23
Ursprungsbesiktning: 1969-11-03 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1969-11-03
Senast godkända besiktning: -
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 7

Fakta om modellen

International 434 är en traktor byggd av företaget International Harvester i Bradford, West Yorkshire, England. Traktorn introducerades 1966 för att ersätta International B414. Modell 434 tillverkades fram till 1970.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Mjölby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Michael Luft
+46 708-20 21 13
michael@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG