Visa alla bilder
Visa film

Jaguar XKR Cabriolet V8 Kompressor — 2001

Jänkarimporterad Jaguar med kompressorladdning i ett trevligt skick. Sparsamt brukad och nu körklar med ny kompressor och en allmän översyn.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Prisvärd Jaguar med både ansenlig kraft och möjlighet till frisk fartvindskänsla."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
153 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15097
ÄNGELHOLM
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Jaguar XKR Cabriolet?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Prisvärd Jaguar med både ansenlig kraft och möjlighet till frisk fartvindskänsla."

Beskrivning

Den importerades från USA 2011 och har inte brukats mycket på svensk mark. Den förra ägaren körde inte mycket och bilen behövde en del översyn, främst en ny kompressor. Den nuvarande ägaren är en klurig bilbyggare och mekaniker med mycket vård av gamla bilar på sitt samvete. Han bytte kompressorn och bilen funkar nu felfritt och bra med sin forna glans och kraft återupprättad. 85 696 miles motsvarar lite drygt 13 700 mil vilket känns relevant för bilens skick.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2001/2001 
 • Första registreringsdatum
  2011-08-29 
 • Avläst mätarställning
  85 696 miles 
 • Kw / hk
  267 / 363 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Grå metallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Med sin nya kompressor låter och drar motorn härligt och lådan hänger med. Fina fälgar och bra däck, med ett litet märke på höger bakfälg.

 • Skick interiör:

  Skinninredning i snyggt skick med bra mattor. Litet slitage på ratten.

 • Skick exteriör:

  Snygg lack med normala stenskott, fin och hel sufflett med lite färgskiftningar, sannolikt på grund av att den har varit länge i nedfällt läge.

 • Skick helhet:

  Öppen prisvärd Jaguar från Ford-eran i ett vettigt och användarvänligt skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2022-05-16
Ursprungsbesiktning: 2011-05-09 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2011-08-29
Senast godkända besiktning: 2022-05-16
Besiktigad tom: 2023-07-31
Årsskatt: 3269
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Ängelholm

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG