Visa alla bilder

Husvagn Sprite Alpin — 1969

En trevlig 60-talare i ett användbart skick. Ett alternativ till hyrstuga i sommar.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Nu är det sommar! En användbar husvagn som passar efter gammelbilen. Ett billigt prova på alternativ till en dyrare vagn."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
13 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15078
STALLARHOLMEN
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Nu är det sommar! En användbar husvagn som passar efter gammelbilen. Ett billigt prova på alternativ till en dyrare vagn."

Beskrivning

Husvagnen är delvis nyrenoverad inuti med ny klädsel till dynor och gardiner som är uppsydda av sömmerska. Spis och kyl fungerar bra. Ny gasolslang och regulator är monterade. Kaminen fungerar troligtvis inte men ägaren tror att det kan bero på smuts eller att den inte använts på länge. Utvändigt har vagnen målats om bortsett taket då garagets takhöjd inte medgav detta.
Ett förtält medföljer som ser ut att vara i bra skick, ej provad. Perfekt till sommaren, i stället för att hyra stuga.
Tjänstevikten är: (faktisk vikt) 600 kg
Totalvikten är: 850 kg

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1969 
 • Första registreringsdatum
  1969-01-01 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
   
 • Växellåda
   
 • Klädsel
   
 • Färg
  Röd/Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Klar att användas. Spis och kylskåp fungerar. Kaminen fungerar troligtvis inte, enligt ägaren kan detta bero på att den varit oanvänd en längre tid. Ny regulator och gasolslang.

 • Skick interiör:

  Delvis renoverad. Nysydd klädsel till dynor. Nya gardiner.

 • Skick exteriör:

  Husvagnen är nymålad men ej på taket. Förtält ingår, skick osäkert, se bild.

 • Skick helhet:

  En husvagn i ett bruksskick. Perfekt till sommaren.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2004-06-18
Ursprungsbesiktning: 1969-01-01 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1969-01-01
Senast godkända besiktning: 2018-06-15
Besiktigad tom: -
Årsskatt: 360 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 11

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Stallarholmen

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG