Visa alla bilder

Fiat 850 Special 0.84 4-cyl — 1971

Mycket fin liten FIAT som är ovanlig på våra vägar idag. En bra renovering som har hållit utmärkt.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En äldre renovering som är skickligt utförd, fin att se på och bra att köra. Vägmätaren har förmodligen slagit över. Bilen är körklar och har inget behov av några åtgärder."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
55 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15054
HURVA
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En äldre renovering som är skickligt utförd, fin att se på och bra att köra. Vägmätaren har förmodligen slagit över. Bilen är körklar och har inget behov av några åtgärder."

Beskrivning

Bilen renoverades av en kompetent mekaniker för ett antal år sedan och har använts sparsamt sedan dess. Enda skadan som finns är på höger bakskärms nederdel orsakat av en felparkerad gräsklippare som var i vägen när bilen backades in i garaget.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1971/1971 
 • Första registreringsdatum
  1971-09-09 
 • Avläst mätarställning
  00131 km 
 • Kw / hk
  35 / 48 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil / Konstläder 
 • Färg
  Grön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går fint, växlar och bromsar utan anmärkning.

 • Skick interiör:

  Original inredning i fint skick, kan behöva en rengöring. Mattor ej original. Utrustad med rullbälte fram och fasta bälten bak.

 • Skick exteriör:

  Proffs lack som hållit sig fint genom åren, endast en skada höger bakskärm. Kromet är fint men har en liten skada på bakre stötfångaren. Fälgar och däck i bra skick.

 • Skick helhet:

  Liten italienare som är körklar och med fördel kan användas till sommarens utflykter.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2022-05-20
Ursprungsbesiktning: 1971-09-09 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1971-09-09
Senast godkända besiktning: 2020-08-13
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 8

Fakta om modellen

Fiat 850 tillverkades mellan 1964 och 1972. Modellen tillverkades också på licens av Seat i Spanien. Motorn blev en riktig "långkörare" och fanns i Seat Marabella ända in på 1990-talet. Hos Fiat försvann den 1985 när Fire-motorn kom. Tillsammans med coupén introducerades den öppna 850 Spider på Geneve-salongen 1965.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Hurva

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG