Visa alla bilder
Visa film

Ferrari 360 Modena F1 3,6 V8 — 2001

Svensksåld 360 med massor av dokumentation och all den känsla som den nya tidens Ferrari då innebar.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Låg körsträcka och i mångt och mycket fortfarande en nybilskänsla."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
660 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15084
LOMMA
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Låg körsträcka och i mångt och mycket fortfarande en nybilskänsla."

Beskrivning

360 var början på ett nytt kvalitetskapitel för Ferrari. Kvalitet och kvantitet, man växlade upp ett snäpp i alla led. Det här exemplaret levererades till sin första ägare på våren 2001. Nästa ägare tog vid 2011 och den nuvarande ägaren köpte bilen 2017. Komplett dokumentation med servicebok och massor av kvitton för underhåll. Kamremmen byttes 2016 och vid 4 179 mil, bilen har bara rullat 205 mil sedan dess. Den kommer ändå att levereras med ett färskt kamremsbyte och oljeservice.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2001/2001 
 • Första registreringsdatum
  2001-04-26 
 • Avläst mätarställning
  43844km 
 • Kw / hk
  294 / 400 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  F1 automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Rosso Corsa 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  En körmaskin med skön mekanisk precision och enkel att hantera med F1-växellådan.

 • Skick interiör:

  Interiören är felfri med en italiensk hantverksfeeling i detaljerna, Daytona beige skinnstolar och röda fina mattor. Lite instegsslitage på en av förarstolens röda dekorlister.

 • Skick exteriör:

  Vacker Rosso Corsa lack, bra däck på fina femekrade fälgar och ett aldrig använt – vilket man egentligen också förväntar sig – verktygsset tillsammans med andra snygga ljusbruna väskor och en original bilpyjamas.

 • Skick helhet:

  Här är en bra chans att ropa hem en bil i ett välvårdat skick i alla led. Det uppskattade värdet får anses prisvärt.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2017-07-16
Ursprungsbesiktning: 2000-11-07 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2001-04-26
Senast godkända besiktning: 2017-05-24
Besiktigad tom: 2017-11-30
Årsskatt: 7598 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 6

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Lomma

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG