Visa alla bilder

Chrysler New Yorker 6,8 V8 — 1964

Mycket fin och välbevarad original Chrysler från 1964.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välhållen originalbil med en orörd och fin inredning och ett bra yttre. Går mycket mjukt och växlar fint, bromsarna är oerhört effektiva och tar direkt. Ser inget som behöver åtgärdas omgående utan bilen är körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
88 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15121
ÅHUS
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Chrysler New Yorker?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välhållen originalbil med en orörd och fin inredning och ett bra yttre. Går mycket mjukt och växlar fint, bromsarna är oerhört effektiva och tar direkt. Ser inget som behöver åtgärdas omgående utan bilen är körklar."

Beskrivning

Bilen kom till Sverige 2007 och ska enligt uppgift varit lika fin som idag, endast några få lackbättringar är gjorda. En läcker 4 dörrars HT som väcker uppmärksamhet och kommer att glädja sin nya ägare.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1964/1964 
 • Första registreringsdatum
  2006-05-22 
 • Avläst mätarställning
  60580 km 
 • Kw / hk
  250 / 340 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil / Konstläder 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går fint och växlar mjukt, mycket effektiva bromsar.

 • Skick interiör:

  Originalinredning i ett fantastiskt fint skick med få spår av användande.

 • Skick exteriör:

  Fin lackering som endast är bättrad på ett fåtal ställen. Krom, fälgar och däck i toppskick.

 • Skick helhet:

  En pampig 60-tals amerikanare, HT med 4 dörrar i ett körklart skick. Färdig att rulla ut på härliga sommarturer.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2006-05-22
Ursprungsbesiktning: 2006-05-13 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2006-05-22
Senast godkända besiktning: 2018-06-01
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Åhus

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG