Visa alla bilder

Chevrolet Standard 3.2 6-cyl — 1936

En mycket fint renoverad Chevrolet som endast behöver lite uppstartsservice.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Grundligt renoverad veteranbil som är i mycket bra skick. Har mestadels stått på pallbockar i torrt garage, behöver nytt batteri samt en rekond och startservice för att komma ut på vägarna igen."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
134 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15062
EMMABODA
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Chevrolet Standard?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Grundligt renoverad veteranbil som är i mycket bra skick. Har mestadels stått på pallbockar i torrt garage, behöver nytt batteri samt en rekond och startservice för att komma ut på vägarna igen."

Beskrivning

Nuvarande ägares morfar renoverade denna bil med stor skicklighet och använde den sommartid. Vid hans bortgång 2002 så ärvde han bilen men har knappast använt den utan den har mest stått uppallad i garage. Då han tycker det är synd att den inte används så vill han att någon entusiast tar över.

Mycket dokumentation finns på renoveringen samt mycket reservdelar medföljer.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1936/1936 
 • Första registreringsdatum
  1994-07-20 
 • Avläst mätarställning
  07829 km 
 • Kw / hk
  58 / 79 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 3-vxl 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Grön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ej testad av BWA då den saknar batteri, motorn går runt och är renoverad för ett 25-tal år sedan. Hjulen rullar lätt men bromsarna är ej testade. Behöver ett nytt batteri samt en uppstart service.

 • Skick interiör:

  Omklädd inredning i originalutförande, mycket skickligt gjort och behöver bara en enklare rengöring.

 • Skick exteriör:

  Proffsigt lackad i två tons grön kulör för ett 25-tal år sedan, har endast några få bruksspår. Behöver en rekonditionering för att bli riktigt fin. Kromet är i nyskick samt även ekerfälgar och däck. Fyra plåtfälgar med däck medföljer.

 • Skick helhet:

  En härlig 30-talare i mycket fint skick, behöver lite översyn för att komma ut på vägarna igen. Fin entusiastbil som väcker beundran på sommarens träffar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2018-09-28
Ursprungsbesiktning: 1994-05-02 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1994-07-20
Senast godkända besiktning: -
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 5

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Emmaboda

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG