Visa alla bilder

BMW 328i Cabriolet E36 — 1997

Svensksåld E36 i ett trevlig öppen version med en låg körsträcka och en bra utrustningsnivå.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Sexcylindrig körglädje i ett optimalt rakt format tillsammans med E36:ans fina chassi och ett öppet karosseri."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
75 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15103
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande BMW 328i Cabriolet?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Sexcylindrig körglädje i ett optimalt rakt format tillsammans med E36:ans fina chassi och ett öppet karosseri."

Beskrivning

Det är alltid ett nöje att köra dessa cabrioleter som blir allt mer sällsynta på vägen. Den här bilen har en låg körsträcka och är i bra skick, med allt elektriskt fint fungerande och en bra utrustningsnivå. Bilen har en viss dokumenterad servicehistorik och är besiktigad till 2023-06-30. Ett kvitto för nytt tak monterat för några år sedan är ett trevligt kvitto. Bilen har haft 5 registrerade ägare, den nuvarande har ägt den i knappt 3 år.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1997/1997 
 • Första registreringsdatum
  1997-12-04 
 • Avläst mätarställning
  138912 km 
 • Kw / hk
  142 / 193 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Mörkblå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Urtrampningslagret låter, men det är inga problem med växlingarna. Rent motorrum och bagageutrymme. Fina lättmetallfälgar, bra däck och fint fungerande AC.

 • Skick interiör:

  Bra skinninredning med ett litet slitage på förarstolen, skulle behöva en läderbehandling. Bra mattor, och ren inredning för övrigt. Allt elektriskt fungerar; rutor, speglar och tak. Färddatorns skärm har ett pixelfel och en nyare Pioneer-stereo är monterad. När handskfacket öppnas faller locket ut och måste sättas tillbaka.

 • Skick exteriör:

  Karossen är rak i plåten utan någon synlig skada. Lacken är i bra skick, med några mindre stenskott och bättringar. Underredet är rent och snyggt, utan tecken på skador och endast mindre ytrost på lyftpunkterna. Taket är fortfarande i bra skick, det finns en vindavvisare och en hardtop i originalkulör. Stötfångaren har blekts.

 • Skick helhet:

  Klassisk trevlig BMW i cabrioletversion med den trygga och körglada raka sexan i ett generellt bra skick. Främst omsorg om skinnklädseln och urtrampningslagret, bara.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2019-07-31
Ursprungsbesiktning: 1997-12-04 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1997-12-04
Senast godkända besiktning: 2022-04-30
Besiktigad tom: 2023-06-30
Årsskatt: 2413 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 5

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG