Visa alla bilder

Velocette Mark III LE 192cc — 1960

Rolig och ovanlig design med en framsynt teknik i ett väldigt fint renoverat originalutförande.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Tolkrolig motorcykel, varsamt och kvalitativt renoverad."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
31 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13866
HOVÅS
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Tolkrolig motorcykel, varsamt och kvalitativt renoverad."

Beskrivning

Nuvarande ägarens far köpte motorcykeln 1996. En ovanlig hoj i fint originalskick som ägaren älskade att köra runt med. Tyst och vattenkyld motor. Kördes väldigt korta sträckor någon gång om året fram till ett par år sedan och har sedan stått i torrt kallgarage. Medföljer också lite tidningsklipp och en kopia på (troligen rätt) instruktionshandlingen på svenska. Engelska polisen var väldigt förtjusta i den här hojen och när modellen lades ner köpte de alla reservdelar från fabriken.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1960/1960 
 • Första registreringsdatum
  1988-10-05 
 • Avläst mätarställning
  0231 
 • Kw / hk
  6 / 8 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Grå/Grön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Hojen kördes för 5 år sedan och kan behöva lite upptartservice, men fungerade fint senast den kördes. Den är inte startad eller provkörd vid dokumentationstillfället. En reservmotor följer med i köpet.

 • Skick exteriör:

  Lack, krom och detaljer i mycket bra skick med några bruksmärken. Snygg färgkombination, grå med gröna skärmar och med fina läderväskor.

 • Skick helhet:

  Egen, tuff och rolig hoj med en unik design i ett väldigt bra skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2021-03-15
Ursprungsbesiktning: 1988-10-05 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1988-10-07
Senast godkända besiktning: 2007-08-20
Besiktigad tom: - 2009-08-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Hovås

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-07-10.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG