Visa alla bilder

Skoda Pickup 1.3 — 1997

Pickup i nyskick, endast körd 73 km.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Hittar inget att anmärka på, allt är i nyskick. Bilen ska bara besiktigas så är den helt körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
101 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13841
PERSTORP
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Skoda Pickup?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Hittar inget att anmärka på, allt är i nyskick. Bilen ska bara besiktigas så är den helt körklar."

Beskrivning

Bilen köptes vintern 1996 av en företagare i Dalarna, den kördes från bilfirman till företagarens garage och parkerades där med 7 mil på mätaren. Kort efter leverans blev företagaren sjuk och bilen blev ståendes tills nu i vår då nuvarande ägare köpte den och gjorde en startservice. Han hade först tänkt att börja köra med den men tycker den är för fin att använda till det ändamålet så han vill att någon Skoda entusiast tar över.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1997/1997 
 • Första registreringsdatum
  1996-12-17 
 • Avläst mätarställning
  73 km 
 • Kw / hk
  50 / 68 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Allt är oanvänt i nyskick.

 • Skick interiör:

  Som nytt inga skador.

 • Skick exteriör:

  Allt i nyskick, finns en liten mjuk intryckning på baklucka och framskärm några cm i diameter.

 • Skick helhet:

  Otroligt att hitta en sådan här bil, trots att den är snart 25 år gammal så har den bara rullat 7 mil.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2021-04-19
Ursprungsbesiktning: 1996-11-07 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1996-12-17
Senast godkända besiktning: 1996-11-07
Besiktigad tom: - 2000-05-31
Årsskatt: 1285 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 3

Fakta om modellen

Škoda Felicia var en småbil från Škoda Auto, tillverkad 1994-2001. Felicia var märkets första nya modell sedan Volkswagen AG tagit över Škoda Auto. Den byggde på den tidigare Škoda Favorit och var framhjulsdriven liksom denna. Namnet Škoda Felicia är detsamma som en av märkets sportbilar från 1960-talet. 1995 tillkom även en kombiversion samt en pickup baserad på Felicia.

Modellen blev en försäljningssuccé i Sverige med runt tionde plats i registreringsstatistiken. Škodas återintroduktion på svenska marknaden i mitten på 90-talet blev alltså en stor framgång.

Det fanns också olika utföranden av Škoda Felicia:

LX - Den billigaste varianten.
GLX - Extra utrustning såsom dimljus fram, ABS-bromsar, räcke på taket.
SLX
Felicia slutade tillverkas 2001. Då hade 912 810 Felicia [1] och 356 596 Felicia kombi[2] tillverkats. Bilen efterträddes av Škoda Fabia.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Perstorp

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG