Visa alla bilder

Datsun 280 ZX 6-cyl 2.8 — 1982

Lågmilad japansk sportvagn.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Trevlig sportvagn som bara har rullat 7325 mil som har stått i torrt garage i några år. Är nu uppstartad och besiktigad. Bilen går bra men har "ståplattor" i däcken så eventuellt får dessa bytas."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
90 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13594
OLOFSTRÖM
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Datsun 280 ZX?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Trevlig sportvagn som bara har rullat 7325 mil som har stått i torrt garage i några år. Är nu uppstartad och besiktigad. Bilen går bra men har "ståplattor" i däcken så eventuellt får dessa bytas."

Beskrivning

Sparsamt körd Datsun som har haft entusiastiska ägare som har vårdat den. Bilen lackerades om för ett antal år sedan och den har hållt sig fin. Den ställdes av 2017 och har inte körts förrän nu i samband med uppstart och besiktning.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1982/1982 
 • Första registreringsdatum
  1982-03-23 
 • Avläst mätarställning
  73250 km 
 • Kw / hk
  107 / 145 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Lila 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går fint, nyligen genomgången och uppstartad efter att ha stått några år. Nybesiktigad utan anmärkning, däcken har "ståplattor" efter lagringen men det kan ge med sig när man börjar använda den.

 • Skick interiör:

  Hel och fin inredning.

 • Skick exteriör:

  Äldre lackering som är snyggt utförd har hållit bra något klarlacksläpp finns på stötfångare. Fina fälgar i matchande färg.

 • Skick helhet:

  Bra skick på en ovanlig sportvagn, besiktigad och körklar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2017-04-26
Ursprungsbesiktning: 1982-03-23 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1982-06-07
Senast godkända besiktning: 2021-05-06
Besiktigad tom: - 2023-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 7

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Olofström

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Brocenter Olofström
Ulf Olsson
Telefon: +46 706 34 05 12

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG