Visa alla bilder

Zündapp Bella 200 — 1964

Komplett och svensksåld tysk-scooter med få ägare, snygg patina och med ett behov av en liten mekanisk översyn.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Cool scooter med en fin orörd potential från tiden när många tyska tiillverkare hängde på vågen från Italien."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
20 600SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13925
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Zündapp Bella 200?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Cool scooter med en fin orörd potential från tiden när många tyska tiillverkare hängde på vågen från Italien."

Beskrivning

Den nuvarande ägaren köpte scootern redan 1988 och den senaste besiktningen är gjord 2008. Den är inte startad, och ingen kan svara på varför ägaren inte körde med den på senare år, men med en liten översyn bör den snart kunna brukas igen. Scootern är av årsmodell 1964 som också var modellens sista år efter att ha tillverkats i 10 år. Den säljs av ägarens dödsbo.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1964/1964 
 • Första registreringsdatum
  1964-03-31 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Ljusblå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Den är inte startad av oss, men motorn går runt, allt ser ut att vara komplett och hojen bör vara lätt att få startklar efter nödvändig service och översyn. En 200-kubiks Zündapp-maskin kan förhållandevis lätt bli lite piggare med några små åtgärder.

 • Skick interiör:

  Sittdynan är sliten och sönder, behöver kläs med ett nytt överdrag.

 • Skick exteriör:

  Några märken här och där efter ett långt brukande, och karossen har därmed utvecklat en vacker vintage look. Lite tvätt och puts utan att polera bort allt för mycket patina, se'n är det en snygg och presentabel tvåhjuling i kategorin patina is king.

 • Skick helhet:

  Orörd på ett vackert sätt i ett snyggt patinerat bruksskick. Extra roligt med den sista årsmodellen innan tillverkningen lades ner.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2010-02-18
Ursprungsbesiktning: 1964-03-31 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1964-03-31
Senast godkända besiktning: 2008-04-16
Besiktigad tom: - 2010-04-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-09-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG