Visa alla bilder

Volvo PV 544 G — 1966

En av de sista PV544 i ett gott bruksskick, väldokumenterad och bara två tidigare ägare.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"I ett gott bruksvärdigt skick"

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
61 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13991
KUNGÄLV
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volvo PV 544 G?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"I ett gott bruksvärdigt skick"

Beskrivning

Nuvarande ägare har haft den sedan 1983. På nittiotalet genomgick bilen en omfattande renovering och har sedan dess använts som sommarbruksbil.

Allt bilen varit med om - Renovering, service, utflykter och allmänt underhåll är noggrant dokumenterat i både text och foto.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1966/1966 
 • Första registreringsdatum
  1965-09-30 
 • Avläst mätarställning
  68100 km 
 • Kw / hk
  55 / 75 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  textil/galon 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går mycket fint och mjukt, utmärkta bromsar. Mekaniskt sett har bilen hållts i topptrim hela tiden. Topplocket konverterat för blyfri bensin.

 • Skick interiör:

  Det sitter överdragsklädsel med löstagbara nackstöd i. Under den originalklädsel i gott skick med några små skador på förarsätet.
  Fast bälten fram, rullbälten monterade bak. Gummimatta på golvet, i gott skick, Innertak fint med några små fläckar vid bakre sidoruta.
  Extra tempmätare monterad.

 • Skick exteriör:

  Omlackad 1993 och ett bra lackjobb som stått sig bra. Bilen har plastskärmar fram och bak med god passform. Det finns lite porer och ytrost på kofångaren bak. Men inget anmärkningsvärt då bilen använts flitigt på sommarhalvåret.

 • Skick helhet:

  En robust och pålitlig bil i gott bruksskick. En hel del delar medföljer.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2021-05-27
Ursprungsbesiktning: 1965-09-30 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1965-09-30
Senast godkända besiktning: 2021-06-08
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Fakta om modellen

1966 års PV544 är en ovanlig modell. De som kallades årsmodell 1966 var de bilar som byggdes efter semestern 1965. Från augusti till den 20:e oktober. Den här bilen är levererad den 17:e september 1965 - en dryg månad innan den sista bilen rullade av bandet.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Kungälv

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734174990
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-09-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG