Visa alla bilder

BMW M635 CSI E24 — 1987

Äkta M6-coupé med bara tre ägare sedan ny och i mycket fint originalskick.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bra helhetsintryck. Originalutförande förutom några smådetaljer. Originalfälgar följer med."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
405 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13599
FORSHAGA
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande BMW M635 CSI E24?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bra helhetsintryck. Originalutförande förutom några smådetaljer. Originalfälgar följer med."

Beskrivning

Nuvarande ägare köpte bilen till sin samling för snart fyra år sedan, privat i Tyskland. Bilen köptes av andra ägaren som i sin tur haft bilen i mer än 10 år.

Bilen är i orenoverat och mycket fint originalskick. Omfattande dokumentation finns om bilen och dess ägare. Mätarställning samt det faktum att bilen inte varit skadad kan garanteras. Enligt säljarens dokumentation var ägare nummer två en akademiker i 50-årsåldern och första ägaren var en äldre läkare. Bilen har körts mycket lite i Sverige och då på tillfällig registrering fram till den registrerades in riktigt i mars i år. Den har alltid stått i varmgarage enligt säljaren.

Bilen är utrustad med eltaklucka, elspeglar och elhissar. BBS finste fälgar sitter på bilen ”split” RS005 16” 7J ET11, dessa är fabriksrenoverade enligt tidigare ägare. Nästintill oanvända däck. Körsträckan på totalt 172630 km går att styrka genom dokumentation, servicebesök m.m.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1987/1987 
 • Första registreringsdatum
  2021-03-11 
 • Avläst mätarställning
  172630 km 
 • Kw / hk
  210 / 286 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Helläder 
 • Färg
  Mörkröd  

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen går mycket bra. Bromsarna verkar enligt dokumentation inte ha gått så långt sedan de byttes. AC:n kyler bra. Kopplingen verkar enligt dokumentation också vara bytt. ABS-lampan tänds under färd. Kupéfläkten fungerar endast på max-läget. Det rycker i nålen på temperaturmätaren när man blinkar. Detta beror eventuellt på ett jordfel eller liknande.

 • Skick interiör:

  Lite pxelfel på display till färddatorn. Höger dörrfack är löst i framkant. Det fattas ett originalverktyg i facket i bakluckan. Original-reservhjul och domkraft finns.

 • Skick exteriör:

  Det finns något enstaka märke i lacken och ett litet klarlackssläpp på takluckan. Bra skick på glas, verkar som att vindrutan byttes 2012. Original hjul TRX medföljer dock med slitet gummi.

 • Skick helhet:

  Bilen ger ett bra helhetsintryck och är helt original förutom nackstöden i baksätet. Original konsoler följer med. Växelspaksknoppen är bytt till sportigare. Original följer med. Tillfälle för den kräsne BMW-entusiasten att köpa en ovanligt fin, tidlös och mycket vacker coupé-modell, dessutom med högsta prestanda.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2021-03-24
Ursprungsbesiktning: 2021-03-11 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2021-03-24
Senast godkända besiktning: 2021-03-12
Besiktigad tom: - 2023-03-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Forshaga

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-09-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG