Visa alla bilder
Visa film

Volvo 945 S 2.3 LTT — 1995

Den sista "riktiga" volvomodellen, här i ett bra skick.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En trevlig och körklar 945 i ett fint skick med inte allt för många mil på mätaren."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
29 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14891
ENKÖPING
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volvo 945 S?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En trevlig och körklar 945 i ett fint skick med inte allt för många mil på mätaren."

Beskrivning

Bilen köptes av ett par som drev en lanthandel i Ljusdal på 90 talet. Då Volvon ansågs vara en arbetshäst passade den bra i företaget. Bilen användes väldigt sparsamt av paret i Ljusdal under alla år då de även hade en annan bil.
2018 köpte nuvarande ägare Volvon och då hade den rullat cirka 9500 mil.
Kamremsbyte gjordes vid 10000 mil och samtidigt gjordes en underredsbehandling av bilen. En bil utrustad med kupé och motorvärmare och två stycken extraljus. ARE fäjgar med däck medföljer löst, se bild.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1995/1995 
 • Första registreringsdatum
  1995-06-12 
 • Avläst mätarställning
  133750 km 
 • Kw / hk
  99 / 135 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Motor och växellåda fungerar väldigt fint.

 • Skick interiör:

  Interiören är i ett bra bruksskick. Tyg på dörrsidor har skrynklat ihop sig något ,se bild.

 • Skick exteriör:

  Det finns lite rost på nedre delen av dörrarna och några små dörruppslag. Lackskada på bagagelucka. Domkraftsskador på trösklar, se bilder. Däcken på originalfälgarna är i mycket dåligt skick. ARE fälgar med bättre däck medföljer. Även små skador på andra ställen, se bilder.

 • Skick helhet:

  En Volvo i ett bruksskick som inte skäms för sig.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2022-05-11
Ursprungsbesiktning: 1995-05-26 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1995-06-12
Senast godkända besiktning: 2022-04-25
Besiktigad tom: 2023-06-30
Årsskatt: 2413 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Fakta om modellen

Volvo 940 är en efterträdare till Volvo 740 som i sin tur efterträdde Volvo 240 och den tidigare 140-serien. Alla var de bakhjulsdrivna och fanns både som sedaner och kombibilar. Alla kända för sin slitstyrka och popularitet.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Enköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-09-29.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG