Visa alla bilder

Reliant Robin LX Royal 848cc — 1998

Ett objekt som ger en möjlighet att få köra tullfritt och i bussfiler.

Tore Thallaug
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Uppstartad och testkörd kortare sträcka. Efter en Törnrosasömn i ett drygt halvår utomhus i en trädgård behövs en genomgång. Bilen är importerad och körd till Sverige för egen maskin förra hösten."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
21 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15258
TÄBY
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
40 - 50 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Tore Thallaug
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Uppstartad och testkörd kortare sträcka. Efter en Törnrosasömn i ett drygt halvår utomhus i en trädgård behövs en genomgång. Bilen är importerad och körd till Sverige för egen maskin förra hösten."

Beskrivning

Ett komplett och körbart objekt som kräver lite jobb men när det väl är gjort får man en kul liten krabat att ge sig ut i trafiken med. Soltak. Är registrerad som MC.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1998/1998 
 • Första registreringsdatum
  1998-10-17 
 • Avläst mätarställning
   
 • Regnr
  YYA40B 
 • Chassinummer
  SCD162599WH062523 
 • Kw / hk
  30 / 41 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Tygklädsel 
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Startar men ingen längre testkörning är gjord. Ser komplett ut men behöver en översyn.

 • Skick interiör:

  Inredning är komplett och i skapligt skick. Detaljer att åtgärda.

 • Skick exteriör:

  I skapligt skick men behöver diverse åtgärder. Lykta fram trasig, begagnad medföljer.

 • Skick helhet:

  Ett objekt med blessyrer och detaljer att åtgärda.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2021-12-14 (Förreg)
Ursprungsbesiktning: 2021-12-15 (regbes)
Datum i trafik första gången:1998-10-17
Senast godkända besiktning: 2021-12-15
Besiktigad tom: 2002-10-31
Årsskatt: 180 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: -

Fakta om modellen

Reliant tillverkade inte bara rappa sportbilar utan också trehjuliga småbilar. Redan från starten 1935 tillverkade man trehjuliga bilar med MC-motorer. Reliant Robin tillverkades som årsmodeller 1973-2001, Mk1, Mk2 och Mk3. Denna vagn är en Mk2 med glasfiberkaross och en påkostad version, LX Royal. Lackerad i Royal Blue Metallic med Minilite fälgar för bakhjulen samt stolar från samma leverantör som Jaguar. Robin Mk3 var den sista bilen Reliant tillverkade och verksamheten upphörde 2002.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Täby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Tore Thallaug
+46 705 90 23 65
tore@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-09-29.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG