Visa alla bilder

Porsche 911 T Targa (Renoveringsobjekt) — 1970?

Renoveringsobjekt, Porsche 911 Targa. Ny info har tillkommit!

Tore Thallaug
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Vid besiktning var bilen ej i körbart skick och stod inte optimalt för fotografering."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
150 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15286
VALLENTUNA
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
180 - 220 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Tore Thallaug
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Vid besiktning var bilen ej i körbart skick och stod inte optimalt för fotografering."

Beskrivning

En Porsche 911 Targa som behöver en rejäl ansiktslyftning. Tillbaka till original eller behålla den ombyggnation som är gjord.

Enligt uppgift som inkommit sent skulle detta kunna vara 1975 års modell där identitet är bytt någon gång under 80-talet. Vid denna tidpunkt skall då motor, skyltar & graveringar flyttats till denna kaross. Vi har har inte haft någon möjlighet att verifiera detta.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1970?/1970? 
 • Första registreringsdatum
  1985-03-26 
 • Avläst mätarställning
  28000 km 
 • Regnr
  CLA699 
 • Chassinummer
  9110112401 
 • Kw / hk
  92 / 125 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Svår bedömt, ser någorlunda komplett ut men rostskador och detaljer som saknades.

 • Skick interiör:

  Slitet och inte original.

 • Skick exteriör:

  Ombyggd och skador på kaross och lackering.

 • Skick helhet:

  En rejäl utmaning men det är trots allt en 911 Targa och oavsett vilken målbild ny ägare än må ha, är den värd att få komma ut på vägarna igen.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 1999-10-31
Ursprungsbesiktning: 1985-03-25 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1985-03-26
Senast godkända besiktning: 1999-06-22
Besiktigad tom: 2001-06-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 28

Fakta om modellen

Porsche 911, en legend. Lanserad 1963, först som modell 901 men det fick man snabbt korrigera sedan Peugeot visade sig ha skyddat modellbeteckningar med en nolla i mitten.

Hursom blev det en succé från start och för många förknippad med Porsche och sportbil. Modell 911 gjordes inte ursprungligen som Cabriolet men en Targamodell tillkom i september 1965, först med bakruta i plast men som efter ett par år blev fast och i glas.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Vallentuna

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Tore Thallaug
+46 705 90 23 65
tore@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-09-29.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG