Visa alla bilder
Visa film

Opel Commodore 2800 GSE — 1977

En ovanlig fyradörrars Opel Commodore i ett bruksskick.

Johan Ålander
Värderingsman
Skicka meddelande

"En bil som är iordninggjord för att brukas."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
28 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14100
ÖSTERFÄRNEBO
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
60 - 70 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Johan Ålander
Värderingsman mitt och norr
Skicka meddelande

"En bil som är iordninggjord för att brukas."

Beskrivning

En på sin tid snabb och ombonad Opel med en kraftfull motor. Detta exemplar har haft ett längre stillestånd. Men är tagen i drift och besiktigad 2020. Den är av tidigare ägare uppsvetsad för att förlänga livet och kunna brukas i många år till. Den fick samtidigt en ny lack som har mindre skiftningar i kulören. Renoveringen håller inte gammelbilsklass utan får ses som en uppfräschning av en bruksbil. Men bilen är besiktigad till 2022-06-30. Det gamla vinyltaket är borttaget för att kunna montera ett nytt. Ett nytt högkvalitativt vinyltak medföljer separat.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1977/1977 
 • Första registreringsdatum
  1977-02-03 
 • Avläst mätarställning
  88103 km 
 • Regnr
  JZE902 
 • Chassinummer
  1971152025 
 • Kw / hk
  114 / 155 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Guld 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bra mekaniskt skick. Nya däck, bromsskivor och bromsslangar. Nyservad med olja och filter och nya tänddetaljer som stift och tändkablar. Glappkontakt i varvräknare och bensinmätare.

 • Skick interiör:

  Fin inredning.

 • Skick exteriör:

  Upplagad bruksbil med ny lack. Nytt vinyltak av högkvalitet finns fast som synes ej monterat. Fin undertill.

 • Skick helhet:

  Svetsningen är inte gjord efter god gammelbilsstandard. Snarare för att bilen ska kunna brukas.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 1994-02-01
Ursprungsbesiktning: 1977-01-31 (regbes) (Ombes:20200724)
Datum i trafik första gången: 1977-02-03
Senast godkända besiktning: 2020-07-24
Besiktigad tom: - 2022-06-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 20

Fakta om modellen

Teknikens Värld skrev 1976 så här:
Komfort och prestanda av mycket hög klass men ändå i ett kompakt format tilltalar en hel del bilspekulanter, och Commodore är en Opel Rekord som kostats på och försetts med Admirals sexa i bränsleinsprutningsversion. Mycket snabb men samtidigt tystgående även i hög fart, bekväm, välutrustad, men naturligtvis också en ganska dyr bil.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Österfärnebo

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Johan Ålander
+46 705-80 91 17
johan@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-10-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG