Visa alla bilder

MG MGB Roadster 1.8 — 1965

Klassisk MGB i fint skick. Har varit helt nerplockad i beståndsdelar och renoverats för 14 - 15 år sedan.

Ted Gryth
Värderingsman
Skicka meddelande

"En karossrenoverad bil i bra skick, har någon rostblåsa men inget allvarligt. Går bra och har inget akut som behöver åtgärdas."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
132 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14015
BRÖSARP
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
110 - 130 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Värderingsman öst och syd
Skicka meddelande

"En karossrenoverad bil i bra skick, har någon rostblåsa men inget allvarligt. Går bra och har inget akut som behöver åtgärdas."

Beskrivning

Nuvarande ägare köpte bilen 2011 och har använt den sparsamt sommartid. Vid köpet var bilen snyggt karossrenoverad och hade blivit röd i stället för blå. Han har underhållit bilen väl och bytt/reparerat den vid behov.
Säljer den nu på grund av att den används för lite.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1965/1965 
 • Första registreringsdatum
  1986-05-15 
 • Avläst mätarställning
  73620 km 
 • Regnr
  MJG081 
 • Chassinummer
  9HN363448 
 • Kw / hk
  68 / 92 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går fint, fungerar bra. Genomgången med bytta packboxar och ny kylare.

 • Skick interiör:

  Omklädd inredning i fint skick.

 • Skick exteriör:

  Bilen omlackerad från mörkblå till röd för 14-15 år sedan, var helt nerplockad och lackad i delar. Bra utfört men det har kommit några blåsor i ovankant höger framskärm. Suffletten är hel men lite solblekt. Hardtop som behöver en lack medföljer.

 • Skick helhet:

  Trevlig sommarbil, körklar för trevliga utflykter.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2011-04-01
Ursprungsbesiktning: 1986-05-07 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1986-05-15
Senast godkända besiktning: 2017-06-19
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 5

Ägarens kommentar

Detta berättar tidigare ägare som renoverat bilen: MGB Roadster 1965 objekt 14015 Det var jag som renoverade bilen för ca 14- 15 år sedan, köpte den helt nedplockad och renoverade allt förutom växellåda och bakaxel. Fick den sandblästrad och svetsade därefter upp och bytte kaross delar. Grundad med Octoral 2 komp Epoxy även i sittbrunn, bakom instrument panel ,motorrum, skärmarnas undersida, tank ,och underrede. Bilen lackades därefter i delar , Renoverad motor med honade lopp ,nya kolvringar , slipade ventiler och säten. Renoverat hydralsystem (huvud o slavcylindrar) Ny vindruta samt rostfritt avgassystem och mattsats. Sätenas klädsel och dörrsidor var åtgärdade / bytta när jag köpte bilen Blå äldre canvas cab / top Bilen var mkt. fin när jag sålde den p.g.a. platsbrist ca 2006.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Brösarp

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-10-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG