Visa alla bilder
Visa film

Volvo PV 544 — 1962

Tidig 544 Favorit i ett förhållandevis presentabelt skick.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Någorlunda snyggt skick, men med jobb både inne och ute."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
39 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12917
BOHUS
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Någorlunda snyggt skick, men med jobb både inne och ute."

Beskrivning

Säljs för ett dödsbos räkning i Göteborg. Bilens historik är för oss okänd förutom att den har varit dödsboets ägo sedan 1998. Före det rullade den i Västergötland.
Någon gång, förmodligen före1998, har bilen fått en ny lack.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1962/1962 
 • Första registreringsdatum
  1961-09-14 
 • Avläst mätarställning
  43 873 km 
 • Kw / hk
  55 / 75 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Tyg/vinyl 
 • Färg
  Pastellgrå 65 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Snyggt och prydligt motorutrymme, och drivlinan känns fast, fin och bra som bara gamla B18- och B20-motorer oftast gör. Växellådan är någon gång bytt till en fyrväxlad låda.

 • Skick interiör:

  I allmänhet en bra inredning med en lagom sliten känsla och med en mera sliten förarstol.

 • Skick exteriör:

  Rostfärger tränger fram på flera ställen, och även några bubblor här och där. Det är okänt när bilen lackerades om eller om den har blivit stående ute länge.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2003-09-25
Ursprungsbesiktning: 1961-09-14 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1961-09-14
Senast godkända besiktning: 2005-05-31
Besiktigad tom: 2005-05-31 // KÖRFÖRBUD
Årsskatt: Skattebefriad
Antal ägare: 11

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning

För visning av fordonet kontakta handläggare Peter Sundfeldt

Mail: peter.sundfeldt@bilwebauctions.se
Telefon: +46 705 38 80 22

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning.
Vänligen boka tid genom att ringa till Peter Sundfeldt på telefon +46 705 38 80 22 eller maila till peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske senast fredagen den 2:a oktober 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG