Visa alla bilder

Saab 9-3 Aero Cabriolet 2.0T — 2004

Sommarbil som varit avställd på vintrarna. Försiktigt körd av dam sedan den var nästan ny. Aeromodellen med skinnklädsel och automatlåda. Riktigt fin bil.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välservad Saab cabriolet som har fulltecknad servicebok och har de senaste åren bara körts sommartid. Bästa skick. Kan möjligtvis behöva en polering för att bli tipptopp."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
175 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12938
OLOFSTRÖM
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välservad Saab cabriolet som har fulltecknad servicebok och har de senaste åren bara körts sommartid. Bästa skick. Kan möjligtvis behöva en polering för att bli tipptopp."

Beskrivning

Nya modellen Saab Cab som kom 2004. Här med Saabs bästa motor, 2,0T. Bilen har varit i samma familj sedan den var knappt ett år gammal och nuvarande ägare har kört den sedan 2005. Bilen har aldrig varit skadad eller omlackad och bara gått 10.400 mil. Sista generationen Saab Cabriolet fick mycket beröm i motorpressen och flera priser när den presenterades 2003, för sin fina design, säkerhet, teknik och kvalitét. Handbyggd hos Magna Steyer i Österike.
Idag är det svårt att hitta fräscha lågmilare av Saab cab. varför denna bil är särskilt intressant och dessuom redan en klassiker och samlarbil. Kul att köra och fullt användbar, med plats för 4 personer, även med suffletten nedfälld.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  2004/2004 
 • Första registreringsdatum
  2004-05-07 
 • Avläst mätarställning
  100400 km 
 • Kw / hk
  154 / 210 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går fint, nybesiktad och välservad, inga anmärkningar.

 • Skick interiör:

  Fin inredning med få bruksspår.

 • Skick exteriör:

  Bra originallack med endast något stenskott.

 • Skick helhet:

  Trevlig bil, mycket välvårdad, en bil att njuta av.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2020-08-27
Ursprungsbesiktning: 2004-02-25 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2004-05-07
Senast godkända besiktning: 2020-06-15
Besiktigad tom: 2021-08-31
Årsskatt: 3088,-
Antal ägare: 7

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning
För visning av fordonet kontakta handläggare Ted Gryth eller Ulf Olsson.

Mail: ted.gryth@bilwebauctions.se
Telefon: +46 705 65 67 27
Brocenter i Olofström
Ulf Olsson
Telefon +46 706 34 05 12

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning. Vänligen boka tid genom att ringa till
Ted Gryth på telefon +46 705 65 67 27

Hämtning skall ske senast fredagen den 2:e oktober 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG