Visa alla bilder

Mercedes-Benz 450 SL cabriolet — 1974

Bra bruksskick, säljs oregistrerad. Handlingar följer med. Köparen får själv registrera in bilen.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En projektbil som med förhållandevis enkla medel kan bli en trevlig sommarbil till nästa säsong."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
66 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12932
MORUP
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En projektbil som med förhållandevis enkla medel kan bli en trevlig sommarbil till nästa säsong."

Beskrivning

Amerikansk SL med lite jobb. Den nuvarande ägaren ser bilen som lättare renoveringsobjekt. Importerad från USA 2006 och har stått undanställd i garage se'n dess, ej registrering eller ursprungskontroll gjord, men importmoms till Sverige/EU är betald. Original amerikansk title och tullhandlingar medföljer.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1974/1974 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Startar och går bra i motor och låda, men har lite hög tomgång. Nytt batteri och bromsarna är kontrollerade och åtgärdade.

 • Skick interiör:

  Inredning i lite slitet skick med en soltorkad ratt. Armstöd till föraren saknas. Tygsuffletten är inte kontrollerad.

 • Skick exteriör:

  Rost i golv och bagageutrymme, omlackerad i USA i kvalitetsgraderingen garagelack. Bilen har varit röd tidigare, därav de röda navkapslarna. Bucklor och krackelerad lack runt om. Däcken är dåliga.

 • Skick helhet:

  Denna bil får betraktas som ett lättare renoveringsobjekt med trevlig potential. Möjligheten att bygga bort de stora amerikanska typiska stötfångarna finns.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Ej registrerad.

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning

För visning av fordonet kontakta handläggare Peter Sundfeldt

Mail: peter.sundfeldt@bilwebauctions.se
Telefon: +46 705 38 80 22

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning.
Vänligen boka tid genom att ringa till Peter Sundfeldt på telefon +46 705 38 80 22 eller maila till peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske senast fredagen den 2:a oktober 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG