Visa alla bilder

Chrysler Sebring V6 JXI Cabriolet — 1999

En mycket vacker och användbar fyrsitsig cabriolet med plats för hela familjen. Kul att åka öppet vår, sommar och höst.

Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Fäll ned suffletten och njut av den varma årstiden. Möt våren i söder och förläng sommaren med en tur söder ut. Blir det kallt på hemvägen så stanna till och tryck på knappen för den eldrivna suffletten och du sitter i en varmbonad kupé."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
35 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12909
ENKÖPING/MELS GARAGE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Fäll ned suffletten och njut av den varma årstiden. Möt våren i söder och förläng sommaren med en tur söder ut. Blir det kallt på hemvägen så stanna till och tryck på knappen för den eldrivna suffletten och du sitter i en varmbonad kupé."

Beskrivning

Denna Chrysler Sebring är nästintill fullutrustad. AC som fungerar, stereoradio med möjlighet att spela dina gamla kassettband och CD-skivor. Elinställbara förarstol, eldriven fodrad sufflett, servostyrning, automatlåda samt elinställbara backspeglar.
Det medföljer även verkstadshandböcker, originalbroschyr, besiktningsprotokoll samt en hel del kvitton.

Bilen köptes av en bekant i Chryslerklubben till nuvarande ägaren, av den första ägaren i USA. Nuvarande ägare har ägt den i 14 år.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1999/1999 
 • Första registreringsdatum
  2006-04-20 
 • Avläst mätarställning
  92550 miles 
 • Kw / hk
  125 / 170 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Silver 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ett mycket bra och välservat skick. Kamrem bytt 2020. Varvräknaren lever sitt eget liv.

 • Skick interiör:

  Mycket bra skick.

 • Skick exteriör:

  Mycket bra förutom en förarglig mindre buckla på höger framskärm samt några repor i anslutning till denna. En närgången garagedörr är orsaken till denna. Ett äldre stenskott i vindrutan.

 • Skick helhet:

  En körklar fyrsitsig cabriolet i ett mycket bra skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-05-02
Ursprungsbesiktning: 2006-06-16 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2006-06-19 (990101)
Senast godkända besiktning: 2019-06-14
Besiktigad tom: 2021-03-31
Årsskatt: 2627 Kr
Antal ägare: 2

Fakta om modellen

Chrysler Sebring Convertible tillverkades 1996-2000 i Toluca, Mexico. Motorn är en 2,5 liters tvärställd V6:a. Växellådan är en 4-stegad automatlåda. Bilen är framhjulsdriven.

Lagerort och visningsinfo

Denna bil finns att beskåda hos Mel`s Garage i Enköping.
För öppettider se länken.
https://www.mels.se/garage/kontakta-oss/

För visning av fordonet kontakta handläggare Johan Ålander

Mail: johan.alander@bilwebauctions.se
Telefon: +46 705 80 91 17

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning. Vänligen boka tid genom att kontakta
Johan Ålander telefon +46 705 80 91 17 eller johan@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske senast fredagen den 2:a oktober 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG