Visa alla bilder

SAAB 9-3 2,0 turbo Aero Coupé — 2001

Saab som är såld ny i Grekland. Har inte hunnit vara så länge i sitt nya hemland. 14000 mil och två brukare, en i Grekland och en i Sverige.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Exotiskt ursprung och mycket gott skick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
38 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16362
LJUNGSKILE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande SAAB 9-3 ?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Exotiskt ursprung och mycket gott skick."

Beskrivning

Importerad från Grekland 2021 och har enligt uppgift bara haft en ägare där. Liksom en ägare här. Utrustningsnivån är Aero men saknar stolsvärme, något som oftast slopades på export till varmare länder. Servicebok, instruktionsbok och ursprungligt garantibevis finns - på Grekiska.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2001/2001 
 • Första registreringsdatum
  2021-07-30 
 • Avläst mätarställning
  148711 km 
 • Kw / hk
  151 / 205 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  skinn 
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  2,0 liters turbomotor på 205 hästkrafter. Starar lätt och går bra med lite tecken på att den stått stilla ett tag. Går fint och känns pigg. Infodisplayen säger A/C behöver fyllas. Motorkuddar känns lite mjuka.

 • Skick interiör:

  Skinnklädsel, allmänt gott skick med lite repor i plastdetaljer och på dörrsida. Innertak släppt delvis. Mattor och bagage prydligt skick men det har uppstått mögel i mattor och baksäte samt även under bagagerumsmatta.

 • Skick exteriör:

  Mycket fin och är troligen eller nästan helt omlackerad, professionellt närmast fabriksstandard. Så därför finns inga stenskott, repor på kofångare eller något - toppskick. Rutor och gummilister fina men det känns på dom att den har varit ett tag i medelhavsklimat.

 • Skick helhet:

  Mycket gott skick, har dock stått still ett tag, däcktryck och lite servicepunkter kan behöva kollas. Mögelangreppen är ytliga och skall gå enkelt att få bukt med.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2023-07-26
Ursprungsbesiktning: 2021-07-13 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2021-07-30 (010903)
Senast godkända besiktning: 2022-09-14
Besiktigad tom: 2023-11-30
Årsskatt: 2199 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Ljungskile

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-09-28.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG