Visa alla bilder
Visa film

Jeep CJ-7 4,2 — 1977

En kul terrängbil i ett stylat skick, redo för surfbrädan och eller säsongens äventyr.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En Jeep som förmodligen inte sett oländig terräng mer än på långt håll."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
110 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16317
GÄVLE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Jeep CJ-7?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En Jeep som förmodligen inte sett oländig terräng mer än på långt håll."

Beskrivning

Jeepen köptes av ett skogsbolag som beredskapsbil på 70-talet och har brukats sporadiskt och sparsamt fram till 2005. En man från Göteborg köpte den 2005 som renoverade och lackerade om bilen. Senare hamnade Jeepen hos en räkfiskare på Hönö där nuvarande ägare köpte bilen 2016. Under dennes tid så har förgasare, tänd- och avgassystem bytts ut. Den har även fått en nytt sufflett som beställdes från USA. Bensintanken är utbytt och anslutningarna till den är utbytta. Jeepen är i bra skick och aldrig ”skogskörd” sedan den renoverades. Bilen har använts sparsamt under sommartid av nuvarande ägare. Jeepen är registrerad som lätt lastbil och är skattebefriad. Det medföljer även ett oanvänt bikinikapell samt ett baksäte som är omonterat (ej godkänt för bilen) då bilen är registrerad som lätt lastbil.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1977/1977 
 • Första registreringsdatum
  1977-12-09 
 • Avläst mätarställning
  3098 km 
 • Kw / hk
  70 / 95 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra i motor och drivlina. Den 6-cylindriga motorn känns stark och frisk. Den manuella växellådan är lättväxlad. Bromsarna tar mjukt och bra.

 • Skick interiör:

  Stolarna är i normalt brusskick, hela och rena. Dörrsidorna är i fint skick. Medföljer gör även fönster till sidorna i bak. Suffletten är ny och den är också i ett bra skick.

 • Skick exteriör:

  Bilen är omlackerad i omgångar men man har lyckats färgmatcha bra. Det finns några lacksprickor och framskärmarna har några mindre rostskador. Aluminiumfälgar med bra däck.

 • Skick helhet:

  En Jeep som är färdig att brukas. Den är i ett körklart bra bruksskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2023-07-04
Ursprungsbesiktning: 1977-12-09 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1977-12-09
Senast godkända besiktning: 2022-08-08
Besiktigad tom: 2024-06-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 10

Fakta om modellen

Denna Jeep har sitt ursprung i de Jeepar som togs fram under 2:a världskriget i stora antal. Drygt trettio år senare tillverkades denna sentida ättling till de gamla krigsveteranerna. Nu med en kraftfull rak sexcylindrig motor samt en fyrväxlad låda med hög och låg växel. Självklart har den inkopplingsbar fyrhjulsdrift liksom sin anfader.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Gävle

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-09-28.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG