Visa alla bilder
Visa film

Fiat Panda 1000 CL — 1986

En spartansk, välhållen och lågmilad Fiat Panda i ett svårfunnet bra skick.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En trevlig och enkel småbil som är klar för tas i bruk."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
27 200SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16358
GÄVLE
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Fiat Panda 1000 CL?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En trevlig och enkel småbil som är klar för tas i bruk."

Beskrivning

Denna bil ägdes tidigare av en man som var en Panda-fantast. Han ägde enligt utsago tre Pandor, en reservbil en vinterbil och en sommarbil, som är denna Panda. Han tog väl om hand om bilen och han brukade den endast under sommarhalvåret. Nuvarande ägare fick nys om Pandan som enligt information skulle vara i fint skick och som dessutom var till salu. Nuvarande ägare blev glatt överraskad då han fick se bilen. Förmodligen en av de sista och finaste Pandor som fortfarande är i drift. Bilen är nu servad inklusive kamremsbyte och den har fått nya tändsystemsdelar samt en ny bensinpump. Huven är solblekt och kan behöva en polering för att bli fin igen. En spartansk Fiat i ett roligt och oskruvat skick.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1986/1986 
 • Första registreringsdatum
  1986-10-23 
 • Avläst mätarställning
  58118 km 
 • Kw / hk
  33 / 45 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra i motor och drivlina. Pigg liten bil med fungerande och sparsam kringutrustning.

 • Skick interiör:

  Det finns några små fläckar i passagerarsätets sits. I övrigt är tyget på stolarna i ett helt och fint skick. Hel och fin instrumentpanel. Innertak och golvmattor i ett oförstört och bra skick.

 • Skick exteriör:

  Rak och fin i karossen. Originallack i bra skick där huven behöver poleras för att återfå sin glans. Bilen är i ett mycket bra skick i motorrum och bagageutrymme. Chassiet är även det i mycket bra skick.

 • Skick helhet:

  En Panda i ett skick man inte ofta finner dessa i. Hel och fin i kaross och går bra maskinellt.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2023-05-08
Ursprungsbesiktning: 1986-04-28 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1986-10-23
Senast godkända besiktning: 2022-09-23
Besiktigad tom: 2024-09-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 6

Fakta om modellen

Den första generationen Fiat Panda var en bil som marknadsfördes som byggd för att bli billig. Designen till den första Pandan stod Giorgetto Giugiaro för och formen liksom mekaniken, kännetecknades av enkelhet och funktionalitet. Formgivningen vann också många priser för sin nästan asketiskt sparsmakade och funktionalistiska utstrålning. Lite skämtsamt brukade man säga att den såg ut som kartongen den levererades i. Längden var drygt 3,3 meter, vikten var på knappt 700 kg och motorn som till en början erbjöds var på 0,6 liters slagvolym. Men denna motor är på en liter.

1986 genomgick modellen en mindre ansiktslyftning och såldes i princip i samma utförande fram till 2003 då den nya modellen, ofta kallad Nuova Panda, presenterades. Då hade över 4,5 miljoner exemplar tillverkats.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Gävle

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-09-28.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG