Visa alla bilder

Volvo 940 SE 2.3 LTT — 1997

Välutrustad 940 med få mil, endast 2 brukande ägare. Bilen är nybesiktad.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välskött bil med servicebok ifylld till 9000 mil inkl kamremsbyte, därefter har nuvarande ägare servat själv var 500:e mil. Ser inget akut att åtgärda utan normalt underhåll."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
66 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13843
FÄRLÖV
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volvo 940 SE ?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välskött bil med servicebok ifylld till 9000 mil inkl kamremsbyte, därefter har nuvarande ägare servat själv var 500:e mil. Ser inget akut att åtgärda utan normalt underhåll."

Beskrivning

Bilen köptes ny av en herre i Skåne som var rädd om sin bil och skötte den väl fram till sin bortgång då sonen fick ärva den. Dock använde han inte den då han redan hade bil så han sålde den till nuvarande ägare 2015.
Den har använts sparsamt och har endast rullat ca 500 mil/år fram till nu. Då det har tillkommit en cabriolet i familjen känns denna överflödig och säljs nu vidare till någon entusiast att ta över.
Volvon är väl utrustad med:
Fungerande klimatanläggning
El hissar fram och bak
El backspeglar
Dragkrok
Original läderratt
Krockkuddar
Stereo med 6 högtalare
Centrallås
ABS
Automatväxel
Servostyrning
Motorvärmare med kupéuttag

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1997 
 • Första registreringsdatum
  1996-11-11 
 • Avläst mätarställning
  114660 km 
 • Kw / hk
  99 / 135 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Halvskinn 
 • Färg
  Mörkröd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra, växlar fint.

 • Skick interiör:

  Välhållen inredning med små tecken på användande. Vänster dörrsidor är skrynklade på ovansidan.

 • Skick exteriör:

  Fin originallack, har dock en skada vänster "hundben" samt vänster bakdörr. Finns även små prickar vänster bakdörr och skärm. Stötfångare och fälgar i bra skick.

 • Skick helhet:

  En entusiastbil med hög utrustningsnivå och bra skick. Bekväm att köra med automatlåda.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 1996-11-25 (Konvert)
Ursprungsbesiktning: 1996-11-09 (EEG)
Datum i trafik första gången: 1996-11-25
Senast godkända besiktning: 2020-06-16
Besiktigad tom:- 2021-08-31
Årsskatt: 2413 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Färlöv

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-09-16.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG