Visa alla bilder

Opel Commodore 2500 S — 1967

Tidig Commodore-sedan med en kultig Opel-status i ett fint, trevligt och användarvänligt skick.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ett långstidsägande med ett omsorgsfullt omhändertagande i 53 år ligger till grund för den här bilens fina skick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
38 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13980
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Opel Commodore?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ett långstidsägande med ett omsorgsfullt omhändertagande i 53 år ligger till grund för den här bilens fina skick."

Beskrivning

Svensksåld, levererad 1967 med totalt 5 brukande ägare. Den har klarat sig från rost tack vare en tidig rostskyddsbehandling och en välvårdande ägarlängd. Efter en lättare renovering och omlackering för 20 år se'n är bilen fortfarande i ett utmärkt skick. Den tillbringade en del av åttiotalet på museum och motorn är renoverad 2019 av Skara Motor.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1967/1967 
 • Första registreringsdatum
  1967-07-05 
 • Avläst mätarställning
  86830 
 • Kw / hk
  85 / 116 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Lättstartad och skön sexcylindrig motorgång med en tydlig och lättväxlad låda. Besiktningsbefriad och redo att entusiastbrukas.

 • Skick interiör:

  Allt fungerar som det ska, den röda inredningen är ren och snygg med små reparationer av dörrsidorna. Fint innertak, original gummimattor och en Opel-klassisk träratt.

 • Skick exteriör:

  En snygg, representativ och prydlig bil. Lackerad för 20 år se'n och tidigt rostskyddad. Bra krom med lite oxid på dörrhandtagen, snyggt vinyltak med en lite skada på höger sida och en navkapsel fattas på höger sida fram.

 • Skick helhet:

  Välvårdard och fint bevarad Commodore i ett vackert skick för omedelbart brukande med en direkt körglädje.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2019-10-10
Ursprungsbesiktning: 1967-07-05 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1967-07-05
Senast godkända besiktning: 2018-05-28
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 5

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-09-16.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG