Visa alla bilder

Mercedes-Benz 200 E W124 — 1989

Klassisk och fin långdistans-W124 med allt det som uppskattas av en Mercedes-entusiast. Välvårdad och välbrukad.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Funktionellt fin, rätt känsla i körningen. Lite uppsnyggning och en del kosmetiskt jobb skulle inte skada."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
14 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13897
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Mercedes-Benz 200 E?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Funktionellt fin, rätt känsla i körningen. Lite uppsnyggning och en del kosmetiskt jobb skulle inte skada."

Beskrivning

Säljs för ett dödsbo, ägaren har haft bilen i över 11 år och egentligen bara kört runt 600 mil under dessa år. Han tog alltså över bilen när den redan hade gått över 29 000 mil. I hans ägo fick bilen entusiaststatus och omhändertogs därefter.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1989/1989 
 • Första registreringsdatum
  1989-07-03 
 • Avläst mätarställning
  306391 mil 
 • Kw / hk
  87 / 118 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Grå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Mekaniskt fin; bromsar, chassi, motor och låda förmedlar en sammansatt känsla och allt elektriskt fungerar bra. Men grenrörspackningen verkar ha ett läckage och motorutrymmet behöver överlag en tvätt och uppsnyggning.

 • Skick interiör:

  Allt elektriskt funkar; elspegel på högersidan, sollucka, sätevärme och de fällbara bakre nackskydden. Instrumentpanelen är hel och ren, klädseln på säten är lite sliten.

 • Skick exteriör:

  I stort sett en bra lack, men beöver en polering och kosmetiska åtgärder. Märken i lacken runt bagageluckan, en liten buckla i en passagerardörr och bakre hjulhus, en buckla på förardörren och repa på passagerardörren. Små rostanvisningar på trösklarna (bilder).

 • Skick helhet:

  Välskött skick i förhållande till körsträckan, en prisvärd youngtimer-Merca.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-01-31
Ursprungsbesiktning: 1989-06-14 (typbes) (Ombes:20120209)
Datum i trafik första gången: 1989-07-03
Senast godkända besiktning: 2020-06-10
Besiktigad tom: - 2022-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 8

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Mölndal

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-09-16.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG