Visa alla bilder

Fiat Coupe 20V Turbo — 1999

Med en skön femma, 20 ventiler, turbo och med en vass formgivning från Pininfarina är det här en blivande eller redan varande Fiat-klassiker.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Rolig Fiat-coupé i ett trevligt skick med en för modellen passande färg."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
63 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13981
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Fiat Coupe 20V Turbo?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Rolig Fiat-coupé i ett trevligt skick med en för modellen passande färg."

Beskrivning

Importerad till Sverige 2004, just den här versionen såldes aldrig här, enligt uppgift. Rolig formgivning som inte lämnar någon oberörd och fin maskin med mycket körglädje. Blivande klassiker i ett välutrustat utförande och med en trevlig bestyckning som är en svårfunnen kombintation att hitta i ett dylikt fint skick.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1999/1999 
 • Första registreringsdatum
  2004-03-18 
 • Avläst mätarställning
  112852 km 
 • Kw / hk
  162 / 220 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Läder 
 • Färg
  Gul 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Nybesiktigad, nyservad med olja och ny koppling. Turbon byttes för 6 år se'n, bilen känns tight med en fin mekanisk känsla. All el-utrustning fungerar felfritt; rutor, speglar och soltak.

 • Skick interiör:

  Skinninredning i bra skick, några märken på vänster dörrsidans handtag, instrumentpanelens mittsektion verkar vara omlackerad men i övrigt helt och rent. Luftkonditioneringen är behov av en översyn.

 • Skick exteriör:

  Omlackerad för några år se'n i ett snyggt skick. Några stenskott i huv och stöttfångare. Fälgarna har några små skador och höger dörr har en väldigt liten buckla.

 • Skick helhet:

  Rolig, ovanlig, prisvärd och körglad youngtimer i ett trevligt bruksskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2021-05-27
Ursprungsbesiktning: 2004-03-18 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2004-03-22
Senast godkända besiktning: 2021-05-28
Besiktigad tom: -2022-07-31
Årskatt: 2199 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 6

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-09-16.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG