Visa alla bilder

Dodge Challenger 383" — 1970

En fin muskelbil i en ovanlig kulör med matchande inredning.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"snygg fräsch och mycket tilltalande. helt rostfri genomgången bil."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
320 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13929
LIDKÖPING
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
420 - 450 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"snygg fräsch och mycket tilltalande. helt rostfri genomgången bil."

Beskrivning

Matching numbers 383" med 2-bbl och automat, utväxling bytt i bakaxel (3:90-1) Importerad 2007 och renoverad 2009, sätesklädsel bytt vid något senare tillfälle. Originalkulör Dark burnt orange metallic. Vinyltak. A/C, cruise control, styr och bromsservo.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1970/1970 
 • Första registreringsdatum
  2009-04-06 
 • Avläst mätarställning
   
 • Regnr
  AOJ090 
 • Chassinummer
  JH23L0E142769 
 • Kw / hk
  243 / 330 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Fullt fungerande och välutrustad bil. Cruise control troligen eftermonterad vid renovering men är helt korrekt för modellen. luftrenare ej original.

 • Skick interiör:

  Mycket fin i originalutförande, säten omklädda för ett par år sedan. finns en liten spricka i brädan som lagats men behöver ses över igen för att få det 100%.
  Ovanlig färgsättning som matchar utsidan. Bagage fint och välhållet med korrekt matta, reservdäck och domkraft på plats.

 • Skick exteriör:

  Mycket fin i lack och detaljer, genomgående hel och fräsch undertill. Skall man anmärka på något är en list runt lyktsargen vänster fram lite bulig. Finns en tendens till lite små bubblor i vinyltakets nederkant mot ruta.

 • Skick helhet:

  Mycket fin bil med med hög utrustningsnivå från fabriken.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-02-09
Ursprungsbesiktning: 2007-08-24 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2009-04-06
Senast godkända besiktning: 2018-05-30
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 9

Fakta om modellen

Dodge Challenger kom för 1970 års modell och det såldes 83032 stycken totalt inklusive R/T-modellerna.
Bilen här har chassinummer som börjar på JH23L0 och det betyder: J - Dodge Challenger. H - High price. 23 - hardtop coupe. L - 383" V8 med tvåportsförgasare. 0 - årsmodell 1970.

I det utförandet tillverkades det 3085 stycken, den här bilen är byggd på Los Angelesfabriken den 4:e maj 1970.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Lidköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734174990
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-09-16.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG