Visa alla bilder
Visa film

SAAB 9-3 SE Coupé 2,0T Aeropaket — 2001

En av Saabs snyggaste modeller. Här i bästa utställningsskick. En ägare och endast körd 1800 mil. Dessutom utrustad från fabriken med Aeropaket.

Michael Luft
Värderingsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Superfint skick. Perfekt lack och inredning. Allt original. Inga anmärkningar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
155 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
17093
TROLHÄTTAN
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande SAAB 9-3 SE Coupé 2,0T?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Michael Luft
Förordnad värderingsman museum och samlare
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Superfint skick. Perfekt lack och inredning. Allt original. Inga anmärkningar."

Beskrivning

Ägaren och hans son (båda före detta Saab-anställda och stora Saabentusiaster) har haft denna bil som show- och utställningsbil. Den har visats vid olika bil event och mässor för runt tio år sedan och tidigare. Härefter har bilen stått i familjens garage och bara körts på söndagsturer. Bilen är beställd direkt av Saab när ägaren arbetade där, en 9-3 2,0T med 185 hästars motorn och SE och Aeropaket för sportigare utseende. Bilen är tillverkad november år 2000 och först uttagen november 2001. Bilen har aldrig haft några skador, den är inte omlackad någonstans och mätarställningen garanteras. Det finns inga anmärkningar varken på in- eller utsidan och alla handlingar och nycklar följer med köpet

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2001/2001 
 • Första registreringsdatum
  2000-11-22 
 • Avläst mätarställning
  18 370 km 
 • Kw / hk
  136 / 185 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Läder 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Allt fungerar som det skall. Nyservad. Inga anmärkningar.

 • Skick interiör:

  Klädsel, mattor, dörrsidor, innertak och skinnklädsel som nytt.

 • Skick exteriör:

  Perfekt lack, ytor och spalter. Inga anmärkningar. Nästan likvärdig med ny.

 • Skick helhet:

  Detta är den finaste 9-3 i Coupémodell som vi sett, kan vi påstå med gott samvete. Unikt tillfälle för Saab-älskare att köpa en bil som ger stolhet, körglädje och dessutom med allsäkerhet är en jättebra investering.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2024-04-02
Ursprungsbesiktning: 2000-11-17 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2000-11-22
Senast godkända besiktning: 2023-06-14
Besiktigad tom: 2024-07-31
Årsskatt: 2538 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

OBS! Visas i vår monter under Saab Museum Festival 2024 under Lördagen den 8/6 mellan 10:00-17:00

Lagerort: Trolhättan

Kontakta besiktningsman/handläggare för att boka en tid för visning:

Michael Luft
+46 708-20 21 13
michael@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2024-06-27.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG