Visa alla bilder
Visa film

Subaru 1800 Pick-up 4WD — 1990

En ovanlig Subaru Pick-up med låga mil och ett skick som inte skäms för sig.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En kultbil i ett gott skick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
67 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14503
VISBY
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En kultbil i ett gott skick."

Beskrivning

Nuvarande ägaren köpte bilen från ett dödsbo 2015. Bilen stod förvarad inomhus i c:a10 år. Ägaren servade och besiktigade bilen innan den nuvarande ägaren köpte den.
Bilen har brukats på saltfria vägar på Gotland de senaste 7 åren. Det medföljer sommar och vinterdäck i bra skick, sommardäcken sitter på Enkeifälgar från Japan, se bild.
Bilen är bland annat utrustad med elspeglar och sätesvärmare.
Flaket är klätt med aluminiumdurk samt en förvaringslåda som är monterad längst fram på bädden. Ett galler för bakrutan medföljer. Bilen har brukats 500 mil per år de senaste 6 åren. Det finns besiktningsprotokoll och servicepapper från nuvarande ägaren.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1990/1990 
 • Första registreringsdatum
  1992-05-06 
 • Avläst mätarställning
  104846 km 
 • Kw / hk
  60 / 82 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra i motor och drivlina. Bromsar bytta runt om för ca 2000 mil sedan. Nya stötdämpare bak.

 • Skick interiör:

  Interiören i ett väldigt fint originalskick. Det finns två revor i förarstolen, se bilder.

 • Skick exteriör:

  Bilen är väldigt fin exteriört. Lackerades om 2019 i originalkulör och fick därefter lackskydd. Mindre rostfläckar i motorrum finns.

 • Skick helhet:

  Bilen är i ett väldigt fint skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2015-04-03
Ursprungsbesiktning: 1990-08-16 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1992-05-06
Senast godkända besiktning: 2021-08-27
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 7

Fakta om modellen

Bilen utvecklades i Japan 1977 på begäran av ledningen för Subaru of America. Subaru 1800 pick-up introducerades för att matcha efterfrågan på små lastbilar/pick-up bilar i Nordamerika. Detta för att kunna konkurrera med andra tillverkare som Toyota, Nissan och Mazda. Till skillnad från många andra tillverkare av pick-up bilar hade alla Subaru 1800 pickup fyrhjulsdrift eftersom de utvecklades från den befintliga Leone kombin modellen.

Alla Subaru 1800 pick-up bilar hade fyrhjulsdrift och Subaru EA-motor.
Tidiga modeller fick 1,6 liters EA-71, medan 1981 och senare modeller fick en 1,8 liters EA-81-motor. Årsmodellerna 1983 och 1984 kunde beställas med tillval av en 94 hk (70 kW) turboladdad motor. Manuella växellådor var standard på alla modeller medan automatisk växellåda fanns att välja som tillval på turboladdade bilar.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: VIsby

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-02-24.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG