Visa alla bilder
Visa film

Austin A60 Pick-Up 1600 — 1966

En mycket ovanlig Austin A60 Pick-up.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En engelsman här i ett fint bruksskick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
90 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14526
RIMBO
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Austin A60 Pick-Up?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En engelsman här i ett fint bruksskick."

Beskrivning

Nuvarande ägare har ärvt bilen och känner nu att han inte har plats och tid för den. Den här bilen kan användas som den är, vrid på nyckeln och bruka den. Den nuvarande ägaren har inte så mycket tidigare information om bilen men vad han vet så var den tidigare ägaren väldigt rädd om den. Det finns några rostlagningar och lackbättringar. Bilen är i ett charmigt slitet arbetsskick.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1966/1966 
 • Första registreringsdatum
  1966-01-13 
 • Avläst mätarställning
  87 507 Km 
 • Kw / hk
  35 / 48 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Ljusgrå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Fungerar bra i motor och transmisssion.

 • Skick interiör:

  Interiören är i ett bra bruksskick.

 • Skick exteriör:

  Bilen har delvis rostlagats och den har även lackbättringar. Finns en eller annan rostfläck kvar.

 • Skick helhet:

  Bilen är i ett fint patinerat bruksskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2018-06-11
Ursprungsbesiktning: 1966-01-03 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1966-01-13
Senast godkända besiktning: 2018-05-31
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 6

Fakta om modellen

Austin A55/A60 med syskon var en mycket populär bil i Storbritannien. Med tanke på dess enkla och robusta uppbyggnad passade dessa utmärkt som bruksbilar. Det gjorde även att de passade att använda för mindre transportuppdrag samt för lokala hantverkare.

En skåpmodell, van, presenterades i februari 1957, pick-upen visades i maj samma år. Motorn var BMC:s klassiska model B som man kunde finna i många varianter bl.a i MGA men då trimmad med bland annat högre kompression och dubbla förgasare.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Rimbo

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-02-24.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG