Visa alla bilder

Volkswagen Golf 1.6 CL — 1986

Unik Golf i nyskick med 1603 mil på mätaren.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En fantastisk bil som bara behöver att tas väl hand om, bättre originalskick än detta är svårt att hitta."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
90 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13286
RONNEBY
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volkswagen Golf 1.6 CL?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En fantastisk bil som bara behöver att tas väl hand om, bättre originalskick än detta är svårt att hitta."

Beskrivning

Denna bil köptes ny av en dam i Ronneby och hon är enda ägaren men har nu passerat 90 år och vill inte köra mer varför den säljes till någon som vill bevara den väl.
Det finns inte en skada, inte en repa eller stenskott på bilen. Textilklädseln i sätena är i nyskick och förmodligen ingen som åkt i baksätet någon gång. Ägarinnan hade försett framstolarna med överdragsklädsel. Denna bil har stått orörd i ett garage, med undantag av någon besiktning, i ca. trettio år och har aldrig varit vinterkörd. Allt är original sen ny utom batteriet. Däcken har dock blivit något orunda under tiden som den stått. Alla dokument finns såsom köpeavtal, besiktningsprotokoll mm t.o.m. en fin broschyr från -86. Besiktades nyligen utan ett påpekande. Inga läckage i motor eller växellåda. Luften i reservhjulet är också original, dvs tysk luft!
Slutligen, en bil i absolut original mint condition väl värd att bevara för framtiden med tanke på skick och miltal.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1986/1986 
 • Första registreringsdatum
  1985-09-17 
 • Avläst mätarställning
  16030 km 
 • Kw / hk
  55 / 75 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  5 vxl manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Nyskick, går fint utan anmärkning.

 • Skick interiör:

  Originalinredning i perfekt skick.

 • Skick exteriör:

  Originallack i oklanderligt toppskick.

 • Skick helhet:

  Samlarbil i toppskick körklar för sommarens utflykter.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-09-18
Ursprungsbesiktning: 1985-08-22 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1985-09-17
Senast godkända besiktning: 2020-10-22
Besiktigad tom: - 2022-10-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggare:

Ted Gryth
Mobil: 0705-656727
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast 2 veckor efter auktionen är avslutad.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG