Visa alla bilder

Land Rover 109 "Televerket" 4X4 2,3D — 1973

Ovanlig Land Rover med renoveringsbehov.
Fler bilder tillagda idag.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen är komplett med motor och inredning men har stått ett antal år och behöver en ordentlig renovering. Växellådan har fastnat i 1:an och spaken är avbruten, kardanstången är bortmonterad men medföljer. Motorn gick runt när bilen ställdes men har inte provats nu."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
5 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13273
LISTERBY
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Land Rover 109 "Televerket" 4X4?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen är komplett med motor och inredning men har stått ett antal år och behöver en ordentlig renovering. Växellådan har fastnat i 1:an och spaken är avbruten, kardanstången är bortmonterad men medföljer. Motorn gick runt när bilen ställdes men har inte provats nu."

Beskrivning

Nuvarande ägare köpte denna bil för att ta delar ifrån men det blev inte av utan den blev ståendes utomhus. Den är vad vi kan se komplett men har inte varit igång på länge. Måste tas här ifrån med trailer. Är utrustad med svensk Grip kaross tillverkad i Västervik.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1973/1973 
 • Första registreringsdatum
  1973-11-13 
 • Avläst mätarställning
  19398 
 • Kw / hk
  46 / 62 
 • Drivmedel
  Diesel 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Galon 
 • Färg
  Grön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Har stått länge, behöver en total genomgång. Motor och växellåda har osäker funktion.

 • Skick interiör:

  Renoveringsbehov.

 • Skick exteriör:

  Mossbeklädd kaross som är utan större skador. Behöver ny lack för att bli riktigt fin.

 • Skick helhet:

  Kan bli en bra och oöm bruksbil efter renovering.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 1981-10-19
Ursprungsbesiktning: 1973-11-13 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1973-11-13
Senast godkända besiktning: 1981-01-07
Besiktigad tom: - 1983-01-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 6

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggare:

Ted Gryth
Mobil: 0705-656727
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast 2 veckor efter auktionen är avslutad.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG